Van verkrachting verdachte bokser op borgtocht vrij: ‘Vecht voor de WBC-titel’ Nieuws
Nieuws

Van verkrachting verdachte bokser op borgtocht vrij: ‘Vecht voor de WBC-titel’

Van verkrachting verdachte bokser op borgtocht vrij: ‘Vecht voor de WBC-titel’
Van verkrachting verdachte bokser op borgtocht vrij: ‘Vecht voor de WBC-titel’

Voormalig kampioen in het weltergewicht boksen en acteur Victor Ortiz, is aangeklaagd voor het verkrachten van een vrouw in maart. Hij betaalde een flinke borg om zaterdag te kunnen vechten voor de WBC titel.

De politie in Oxnard zegt dat de 31-jarige Ortiz zichzelf op dinsdagmiddag bij het Ventura County Sheriffs kantoor heeft gemeld. De officier van justitie had na een maandenlang onderzoek een aanklacht ingediend waardoor Ortiz zichzelf heeft aangegeven nadat een bevel tot aanhouding was uitgevaardigd.

De website van de Ventura County Sheriff laat zien dat Ortiz een borgsom van 100.000 dollar heeft gestort en is vrijgelaten. Hij wordt geconfronteerd met beschuldigingen van gewelddadige verkrachting, gedwongen orale copulatie en gedwongen penetratie wanneer hij op 10 oktober voor de rechtbank verschijnt.

Floyd Mayweather

De 31-jarige Ortiz bezat de weltergewicht titel van de WBC in 2011 voordat hij deze verloor aan Floyd Mayweather Jr. Hij heeft een record van 32-6-3 met 25 knock-outs en staat gepland voor een wedstrijd tegen John Molina aanstaande zaterdag in een 10-ronde wedstrijd in Ontario, Californië, de wedstrijd zal uitgezonden worden op op Fox Sports 1.

Ortiz heeft mee gespeeld in films zoals "The Expendables 3" en tv-shows waaronder "Ray Donovan." Hij deed ook mee aan "Dancing with the Stars" in 2013.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws