Home / Nieuws / Vader en zoon vechten tijdens het Pierre Doorenbosch Boksgala

Vader en zoon vechten tijdens het Pierre Doorenbosch Boksgala

Vader en zoon Kraus vechten tijdens het Pierre Doorenbosch Boksgala vanavondVader vecht zijn eigen zoon tijdens het Pierre Doorenbosch Boksgala vanavond

Vanavond 26 mei 2017 wordt een unieke avond voor profbokser Albert Kraus op die datum staat de Ossenaar samen met zijn 17-jarige zoon Gradus op het programma van de 2e editie van het Pierre Doorenbosch Boksgala.

In Den Bosch zal Kraus (inmiddels 36) voor de 6e maal als profbokser de ring betreden. Hij vecht daar  tegen de Georgiër Gigi Nadiradze, deze heeft 24 overwinningen op zijn naam staan. Het was 214 dat Kraus  zijn laatste partij bokste, maar maakte de overtap als kickbokser en is daar nog steeds actief mee.

Gradus Kraus zal vechten tegen Mert Caliskan (Turks), Gradus Kraus zoon van de kickbokslegende werd eerder dit jaar in januari Zuid-Nederlands kampioen in het boksen.

Wereldtitel bij het kickboksen

Gradus Kraus pakte eerder de wereldtitel bij het kickboksen afgelopen, in Roemenië won hij voor zo’n voor zo’n 3.000 toeschouwers en versloeg hij de Roemeen Alexandru Moisescu. Het gevecht werd uitgezonden destijds op de Roemeense televisie en was een mooie opsteker voor de zoon van Albert Kraus.

Hoofdpartij Pierre Doorenbosch Boksgala

Albert Kraus staat bekend als en goede bokser en zal zeker proberen het publiek te vermaken met een goede partij. Laatst vertelde hij nog dat hij maar drie weken nodig had om zich voor te bereiken. Kraus is geen bokser die enkele gaat om puntjes te verzamelen. Hij zal zich helemaal geven tijdens het gevecht, hij heeft een hekel aan verliezen zoals hij al eens eerder aangaf. Hij hoopt dat er in Den Bosch veel publiek is want dat geeft toch een kick als je in de ring staat, volgens Kraus.

Kaarten Pierre Doorenbosch Boksgala

Bij navraag bij de organisatie zijn er nog kaarten te koop, dus wil je vanavond na een warme dag toch nog iets heters mee maken toog dan naar Den Bosch, en vermaak je bij het Pierre Doorenbosch Boksgala. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van de Parade te Den Bosch waar het gala gehouden wordt.

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page