Vader Olympisch bokskampioen gewond bij schietpartij in boksschool Nieuws
Nieuws

Vader Olympisch bokskampioen gewond bij schietpartij in boksschool

Vader Olympisch bokskampioen gewond bij schietpartij in boksschool

Taylor is de vader van de meervoudige bokskampioene Katie Taylor

De Noord Ierse Politie zegt dat een verdachte het tafereel ontvluchtte in een zilverkleurige Volkswagen Caddy-bestelwagen met Noord-Ierse kenteken platen. Op navraag wie er betrokken waren bij de schietpartij vertelde medewerker Michael O'Connor: "Pete Taylor is neergeschoten." Taylor is de vader van de Olympische, Europese en Wereldkampioen van Ierland, Katie Taylor. Een technisch onderzoek wordt uitgevoerd door gespecialiseerde agenten, het lichaam van de gedode man ter plaatse blijft in afwachting van de komst van de patholoog.

Veel geweld in Noord Ierland

Local Sinn Fein TD John Brady twitterde: "Absoluut schokkend nieuws van de Bray Boxing club vanmorgen. Weer een donkere dag voor Bray. De minister van Gezondheid van Ierland, Simon Harris, die het kiesdistrict van Wicklow vertegenwoordigt, tweette: "Schokkend nieuws in Bray vanochtend. Ik twijfel er niet aan dat de Politie er alles aan doen om de verantwoordelijken te arresteren. " Ook al is het geweld tussen de voormalige IRA en de Protestanten voorbij toch vindt er nog veel geweld plaats, zo hebben paramilitairen de rol van de politie op zich genomen, en voeren straf expedities uit tegen diverse persoenen. Of dit ook het geval is in dit geval is nog niet bevestigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws