Vader Conor McGregor maakt boks debuut in december Nieuws
Nieuws

Vader Conor McGregor maakt boks debuut in december

Vader Conor McGregor maakt boks debuut in december

De 59-jarige Tony die geboren werd in Liverpool, Engeland, met een Ierse vader en een Engelse moeder, zal waarschijnlijk geen enkele vorm van professionele carrière maken in de vechtsport, maar hij maakt zijn debuut tijdens een liefdadigheids-evenement op 15 december.

De vader van de 'The Notorious' zal tegen de bekende radiopresentator van Off the Ball, Eoin Sheahan de boksring betreden. Eerst zal Tony een trainingskamp van zes weken doorlopen om goed voorbereid te zijn. De presentator had McGregor uitgedaagd voor het gevecht, wat al snel werd geaccepteerd.

Natuurlijk is het gevecht voor de show, maar nemen zowel Tony als Sheahan het gevecht serieus, er ging dan ook een kleine 'trash talk' campagne aan vooraf. Sheahan gaf aan niet bang te zijn voor een oude man in de ring, terwijl Tony McGregor aangaf de jonge presentator er wel een lesje te leren die zijn weerga niet kent.

15 December gaan beide boks debutanten hun kunnen laten zien, nu eens zien of McGregor senior over dezelfde vechters kwaliteiten beschikt als zijn zoon Conor.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Well well well ,young Mr Sheahan

Een bericht gedeeld door mcgregortony (@mcgregortony) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws