Utrechtse karateka Lisa Wu ontvangt prestigieuze prijs Nieuws
Nieuws

Utrechtse karateka Lisa Wu ontvangt prestigieuze prijs

Utrechtse karateka Lisa Wu ontvangt prestigieuze prijs
Utrechtse karateka Lisa Wu ontvangt prestigieuze prijs

De Utrechtse karateka Lisa Wu heeft de “Jan Wetzer Stimuleringsprijs” voor individuele sporters gewonnen.

Deze landelijke prijs wordt jaarlijks toegekend door Nihon Sport Nederland; het bedrijf waar de in 2013 overleden Jan Wetzer directeur was. Deze keer viel de keuze op de 15 jarige Lisa Wu die karate op hoog niveau beoefent en zowel actief is met kumite als kata.

Een oom van Wu nomineerde haar en zijn nominatie. Lisa is 15 jaar en traint al 8 jaar met veel plezier bij Karate Team Utrecht, bovendien is zijn een allround karateka met veel doorzettingsvermogen en discipline. Wu is actief bij twee Nationale selecties van de Karate Do Bond Nederland: kata en kumite.

Grote prestaties

Bij de Nederlandse kampioenschappen afgelopen november behaalde Wu voor ieder onderdeel een podiumplaats. “Bij de toekenning gaat het niet altijd en alleen om de prestaties.” Zegt Bertie Wetzer “Uit de nominatie blijkt ook duidelijk dat Lisa bijzonder gepassioneerd is en ook klaar staat voor anderen.”

“Ter nagedachtenis aan mijn zoon Jan willen we sporters graag belonen met deze Stimuleringsprijs, naast de prijs krijgen de sporters een budget krijgt van 500 euro te besteden bij Nihon Sport.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws