'Urine zuipen!' UFC-vechters houden fan aan belofte Nieuws
Nieuws

'Urine zuipen!' UFC-vechters houden fan aan belofte

'Urine zuipen!' UFC-vechters houden fan aan belofte

Russ, een UFC-fan wordt door een aantal vechters gehouden aan zijn belofte zijn eigen urine op te drinken als UFC-kampioen Kamaru Usman zou verliezen van Leon Edwards.

Inmiddels heeft Edwards die als underdog de wedstrijd in ging de titel afgepakt van Usman tijdens UFC 278 vorige maand. Velen oordeelden dat het een gelukstreffer was van Edwards, maar anderen denken daar anders over. En fan Russ moet nu dus aan de bak.

Drinken zal je

,,UFC-fan Russ plaatste op Facebook dat als Leon Kamaru zou verslaan, hij zijn eigen urine zou drinken", is te lezen op Instagram met een aantal video's van bekende vechters. ,,Leon heeft gewonnen en Russ komt zijn belofte niet na. UFC-vechters en legendes verzamelen zich in pogingen om Russ zijn pis te laten drinken."

In de video zijn onder andere ex-UFC vechter Chael Sonnen te zien maar ook actieve vechter Belal Muhammad. Deze wijzen de fan op zijn belofte. Proost!!!!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws