Underdog Logan Paul zwaar favoriet op Floyd Mayweather Nieuws
Nieuws

Underdog Logan Paul zwaar favoriet op Floyd Mayweather

Underdog Logan Paul zwaar favoriet op Floyd Mayweather

Logan Paul blijkt zwaar favoriet te zijn voor zijn bokswedstrijd aankomende nacht tegen legende Floyd Mayweather. De YouTube-ster heeft de gokkers achter zich staan in een wedstrijd die hopelijk besluit gaat worden via knock-out.

Aanhangers van de YouTube-ster en beginnende bokser hebben de kansen op +400 gezet aan de vooravond van de geplande acht-ronde oefenwedstrijd. Dat niveau van vertrouwen komt ondanks het feit dat Paul zijn enige gesanctioneerde prof-wedstrijd verloor, en dat de enige manier waarop een van beide boksers kan winnen, is door knock-out.

Gisteren werd bekend dat er lichtere bokshandschoenen van 10 ons gebruikt zullen worden. Hierdoor is de kans op een 'KO' begroot. Vrijwel direct na dit nieuws schoten de win kansen supersnel omhoog. ,,De kansen worden bepaald door de markt, het nieuws en de weddenschappen zijn constant op Paul geweest", zegt Oddschecker.com woordvoerder Kyle Newman.

Moeilijk

,,Het is moeilijk te voorspellen om te zien hoe Paul dit gevecht eventueel wint, vooral omdat hij niet eens een YouTuber kon verslaan, maar gokkers doen hun ding. Misschien is het te winnen geld op Paul gewoon te groot om te laten liggen, maar toch is het moeilijk om hem het gevecht daadwerkelijk te zien winnen."

De wedstrijd van later vandaag markeert Mayweathers eerste ringoptreden sinds een oefenwedstrijd op oudejaarsavond 2018 in Japan. De niet-gesanctioneerde wedstrijd werd strikt onder boksregels uitgevochten, waarbij Mayweather een overwinning in de eerste ronde claimde op kickboks grootheid Tenshin.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws