Sterkste man slaat rivaal KORT, boekt knock-out winst Nieuws
Nieuws

Sterkste man slaat rivaal KORT, boekt knock-out winst

Sterkste man slaat rivaal KORT, boekt knock-out winst

Mariusz Pudzianowski, voormalig de vijfvoudig sterkste man ter wereld sloeg gisteravond zijn tegenstander Lukasz Jurkowski total loss tijdens hun wedstrijd op KSW 61 in Lodz, Polen. Alhoewel Pudzianowski aangeslagen leek door een vroege actie van zijn rivaal boekte hij toch de winst.

KSW 61 werd aangevoerd door de vijfvoudig sterkste man ter wereld Pudzianowski en Jurkowski. Jurkowski had meer en meer succes met zijn aanvallen gaande de wedstrijd, maar hij ging te veel uit van body kicks die Pudzianowski keer op keer onderschepte voordat hij ging voor een succesvolle takedown.

Naarmate de rondes vorderde werd de strijd harder tussen de twee giganten, maar bleek Pudzianowski meer te volharden. Na een flinke uitwisseling van stoten terwijl Jurkowski gevloerd was' liet Pudzianowski zien waarom hij de lieveling van het publiek is. Na het verslaan van Jurkowski wacht Pudzianowski een gevecht tegen de Senegalese reus Bombardier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws