Uitsmijter mept lastpak 'KO' in oneerlijk straatgevecht (video)
Home / Nieuws / Uitsmijter mept lastpak ‘KO’ in oneerlijk straatgevecht (video)

Uitsmijter mept lastpak ‘KO’ in oneerlijk straatgevecht (video)

Gezond verstand dicteert dat vechten tegen een uitsmijter van een nachtclub een verschrikkelijk idee is, maar de stoere jongen in de video dacht daar anders over. Laten we zeggen dat het op basis van de uitkomst, hoogst onwaarschijnlijk is dat hij dezelfde fout zal maken in de toekomst!

De video begint met de shirtloze feestvierder die over de weg loopt in een poging ruzie te maken met de bebaarde, kale uitsmijter die aan de andere kant staat. Naarmate hij dichterbij komt, wordt het steeds duidelijker dat hij een groot nadeel heeft in vergelijking met de uitsmijter.

Geen keuze

Ongeveer het equivalent van een weltergewicht dat probeert te vechten tegen een zwaargewicht. Anderen die vanaf de zijlijn toekijken, zijn op de achtergrond te horen die hem proberen te waarschuwen niet te vechten, maar hij negeert ze en doet alsof hij een klap uitdeelt naar de uitsmijter.

Wat er dan gebeurt……. Hopelijk heeft de onruststoker achteraf geleerd dat straatvechten in het algemeen een slecht idee is en vermeden moet worden, tenzij je geen andere keuze hebt.

Bekijk ook

Is krachttraining in combinatie met vechtsport wel mogelijk?

Biedt het überhaupt voordelen?

Waarom vechtsporten zo populair zijn om op te wedden

Veel mensen wedden op sport.

‘Waar is mijn f*cking contract?’ Kooivechter daagt UFC-baas uit

De indrukwekkende vertoning markeerde de tweede opeenvolgende overwinning

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page