'100% geknakt!' Amanda Nunes gaf op in titelgevecht Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'100% geknakt!' Amanda Nunes gaf op in titelgevecht

'100% geknakt!' Amanda Nunes gaf op in titelgevecht

De overwinning van Peña wordt beschouwd als een van de grootste shocks in de geschiedenis van de UFC. Nadat hij Peña het grootste deel van ronde 1 onder controle had, begon Nunes het in de tweede ronde te vertragen toen Peña de druk opvoerde.

Geestelijk uitgeput

Nunes leek geestelijk te zijn uitgeput en tikte snel af tijdens een achterwaartse verwurging die nog niet echt stevig was aangezet. Nu Nunes bij talloze gelegenheden vijf ronden heeft doorstaan, denkt Sonnen dat ze mentaal gebroken is in het gevecht met Peña. Nunes gaf na het gevecht toe dat ze misschien niet helemaal voorbereid was en zei dat ze 'mentaal geknakt' was (lees verder onder video).

,,Dat was 100 procent mentaal geknakt, nul procent fysiek. Dat was geen zet. Dat was absoluut geen vechttechniek. Julianna bevond zich in een vreselijke positie en Amanda gaf het op. Dat is oke. Iedereen maakt dat wel eens mee", zegt Sonnen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws