? | GLORY 75: Petch behoudt titel, Belgaroui sloopt Duitser Nieuws
Nieuws

? | GLORY 75: Petch behoudt titel, Belgaroui sloopt Duitser

? | GLORY 75: Petch behoudt titel, Belgaroui sloopt Duitser
? | GLORY 75: Petch behoudt titel, Belgaroui sloopt Duitser

Het GLORY 75 event welke zaterdag gehouden werd in Utrecht wist Petchpanomrung Kiatmookao zijn wereldtitel te behouden.

Petchpanomrung Kiatmookao en de Oekraïner Serhii Adamchuk streden om de vedergewicht titel die in handen is van Petch. In wat volgens critici niet een echt actievol gevecht was wist de Thai zijn titel te behouden en won via beslissing van de jury.

Het gevecht van Yousri Belgaroui tegen Jakob Styben was van een ander niveau, Belgaroui overklaste zeer duidelijk de Duitser Styben die in de tweede ronde knock-out ging. De meest spannende strijd was die tussen Tyjani Beztati en Michael Palandre.

Kans verkeken

Bestritt die een vechter is waar veel fans met plezier naar kijken wist de winst te behalen op TKO aan het einde van de tweede ronde. Dan was er nog Jamie Bates die voormalig GLORY kampioen Harut Grigorian trof.

Bates en Grigorian vochten een gevecht uit die in het voordeel van Bates uit kwam als oordeel van de jury. Grigorian had met een winst gehoopt weer richting de titel de kunnen vechten, wat Anissa Meksen wel lukte eerder in het event.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws