Uit gym getrapt! UFC'er Jones niet meer welkom
Home / Nieuws / Uit gym getrapt! UFC’er Jones niet meer welkom

Uit gym getrapt! UFC’er Jones niet meer welkom

Jon Jones, voormalig UFC-kampioen is niet meer welkom in de sportschool waar hij al jaren traint. Recentelijk werd de vechter voor de zoveelste keer opgepakt door de politie en zijn trainer is het zat.

UFC’er Jones mag niet meer trainen in zijn oude sportschool, Jackson Wink MMA. Dit als gevolg van zijn arrestatie in september, vertelde coach Mike Winkeljohn woensdag aan Ariel Helwani op “The MMA Hour”. ,,Hij mag de sportschool niet meer in”, zei Winkeljohn.

,,Ik heb het gevoel dat ik dat moest doen, want het negeren en andere resultaten verwachten, zoals ze zeggen, is waanzin.” Jones, een voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen, werd op 24 september in Las Vegas gearresteerd.

Geen goed voorbeeld

De vechter wordt beschuldigd van huiselijk geweld ook maakte hij schade aan een politie voertuig. Jones heeft in het verleden met tal van juridische problemen te maken gehad, waaronder een arrestatie in maart 2020 voor dronkenschap achter het stuur en een misdrijf in april 2015.

Winkeljohn zei dat Jones teleurgesteld was toen hij ontdekte dat hij niet zou kunnen trainen in de sportschool in Albuquerque, New Mexico. Wel heeft de coach aangeboden hem privé te trainen. Maar Jones toelaten in de sportschool zou geen goed voorbeeld scheppen voor de overige sporters.

Bekijk ook

Bokskampioen gedood door de Russen in oorlog Oekraïne! ‘Helden sterven nooit’

Zijn dood komt hard aan in de bokswereld

Glory onder verscherpt toezicht van de Vechtsportautoriteit: ‘Constructieve gesprekken’

Glory Kickboxing week uit naar Hasselt in België met haar laatste evenement.

‘Ik ga mijn tegenstander pijn doen, hij gaat tenslotte hetzelfde doen’

Hij komt ook om mij pijn te doen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page