Uit gym getrapt! UFC'er Jones niet meer welkom Nieuws
Nieuws

Uit gym getrapt! UFC'er Jones niet meer welkom

Uit gym getrapt! UFC'er Jones niet meer welkom

Jon Jones, voormalig UFC-kampioen is niet meer welkom in de sportschool waar hij al jaren traint. Recentelijk werd de vechter voor de zoveelste keer opgepakt door de politie en zijn trainer is het zat.

UFC'er Jones mag niet meer trainen in zijn oude sportschool, Jackson Wink MMA. Dit als gevolg van zijn arrestatie in september, vertelde coach Mike Winkeljohn woensdag aan Ariel Helwani op "The MMA Hour". ,,Hij mag de sportschool niet meer in", zei Winkeljohn.

,,Ik heb het gevoel dat ik dat moest doen, want het negeren en andere resultaten verwachten, zoals ze zeggen, is waanzin." Jones, een voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen, werd op 24 september in Las Vegas gearresteerd.

Geen goed voorbeeld

De vechter wordt beschuldigd van huiselijk geweld ook maakte hij schade aan een politie voertuig. Jones heeft in het verleden met tal van juridische problemen te maken gehad, waaronder een arrestatie in maart 2020 voor dronkenschap achter het stuur en een misdrijf in april 2015.

Winkeljohn zei dat Jones teleurgesteld was toen hij ontdekte dat hij niet zou kunnen trainen in de sportschool in Albuquerque, New Mexico. Wel heeft de coach aangeboden hem privé te trainen. Maar Jones toelaten in de sportschool zou geen goed voorbeeld scheppen voor de overige sporters.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws