Opgepakt! UFC'er Jon Jones ZWAAR in de problemen Nieuws
Nieuws

Opgepakt! UFC'er Jon Jones ZWAAR in de problemen

Opgepakt! UFC'er Jon Jones ZWAAR in de problemen

Jon Jones is naar verluidt gearresteerd, de voormalige UFC-kampioen wordt beschuldigd van verschillende strafbare feiten, waaronder huiselijk geweld. De Amerikaan werd eerder vandaag opgepakt door de politie van Las Vegas.

UFC-ster Jones was donderdagavond in Las Vegas voor de introductieceremonie van de UFC Hall of Fame (HOF). Waar zijn wedstrijd in 2013 tegen Alexander Gustafsson werd ingewijd in de UFC HOF. Jones sprak zelfs na het evenement met de media en leek in een goed humeur te zijn.

Watskebeurt?

Jones sprak vol optimisme over het vechten voor de UFC-zwaargewicht titel in 2022. Het lijkt er echter op dat er iets is gebeurd nadat Jones de Hall of Fame-ceremonie had verlaten. Marc Raimondi van ESPN meldde dat Jones vrijdagochtend vroeg werd gearresteerd door de politie van Las Vegas.

Volgens Raimondi werd Jones beschuldigd van huiselijk geweld en het verwonden van een persoon en saboteren van een voertuig. Het is niet de eerste keer dat hij is gearresteerd. Er zijn op dit moment weinig andere details beschikbaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws