UFC'er Zingano sleept filmster Halle Berry voor de rechter
Home / Nieuws / UFC’er Zingano sleept filmster Halle Berry voor de rechter

UFC’er Zingano sleept filmster Halle Berry voor de rechter

Cat Zingano klaagt Halle Berry aan en geeft acteur de schuld van UFC haar ontslag bij de UFC. De UFC-vechter wil schadevergoeding omdat zij geen rol kreeg in de film ‘Bruised’ die door Berry werd geproduceerd.

Na haar ontslag uit de UFC tekende Zingano een multi-fight deal met Bellator MMA. Ongeveer een jaar later maakte ze haar debuut tijdens Bellator 245, waar ze Gabby Holloway versloeg. Zingano volgde die prestatie op met een overwinning op Olivia Parker bij Bellator 256.

Schuld van Berry

Volgens TMZ ontmoette Zingano en Berry elkaar in 2019 om de film te bespreken. Beiden konden het goed met elkaar vinden en Berry zou Zingano hebben verteld dat ze geknipt was voor een rol. En vroeg haar om haar agenda vrij te houden, aangezien het filmen binnenkort zou beginnen. Rond dezelfde tijd bood de UFC Zingano een gevecht aan.

Zingano klaagt nu de bekende actrice Berry aan voor schadevergoeding wegens een aangeboden filmrol die nooit is uitgekomen in haar aankomende film, Bruised. Zingano beweert dat na een gesprek met Berry, die haar een advies gaf om een gevecht bij de UFC niet aan te nemen, werd ontslagen.

Bekijk ook

UFC helpt Afghaanse MMA-vechters vluchten! ‘Taliban heeft nakijken’

De UFC heeft mede geholpen een aantal MMA-vechters uit de handen van de Taliban te blijven.

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page