UFC'er Mike Perry vreest voor ontslag: 'Ik was ooit geweldig' Nieuws
Nieuws

UFC'er Mike Perry vreest voor ontslag: 'Ik was ooit geweldig'

UFC'er Mike Perry vreest voor ontslag: 'Ik was ooit geweldig'

Mike Perry heeft geen excuses voor zijn verlies voor Daniel Rodriguez op UFC Vegas gisteravond. Perry's UFC-record daalde zaterdag onder 500 nadat hij een pak slaag kreeg in de UFC Apex in Las Vegas.

De getergde Perry's UFC-record daalde zaterdag onder .500 nadat hij via een unaniem besluit verloor tegen Daniel Rodriguez in hun weltergewicht main card-gevecht, dat plaatsvond in de UFC Apex in Las Vegas.

Flinke klappen

Perry leed al vroeg en blessure en werd na drie rondes uitgeschakeld, waardoor hij 3-8 achterbleef in zijn afgelopen 11 UFC-optredens. De knokker gaf een verklaring na het gevecht af waarin hij zijn bezorgdheid uitsprak over zijn vaardigheden en eventueel ontslag. Ook onthulde dat zijn volgende gevecht, ervan uitgaande dat de UFC hem niet ontslaat het laatste is op zijn huidige contract.

,,Ik was altijd geweldig. Ik weet wat er is gebeurd. Ik heb ruzie over mijn contract. Ik zal hard trainen, ik zal alles geven voor mijn gezin. Wat ik ook moet doen om ze een beter leven te geven. Ik zal elke dag voor ze bloeden als het moet", schrijft Perry op Instagram.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws