'Blauwe ballen': UFC'er Vettori overleeft afschuwelijk trap (video) Nieuws
Nieuws

'Blauwe ballen': UFC'er Vettori overleeft afschuwelijk trap (video)

'Blauwe ballen': UFC'er Vettori overleeft afschuwelijk trap (video)

Voor Vettori moest zich stevig aan de UFC-kooi vasthouden nadat hij in de eerste minuut van zijn wedstrijd met Kevin Holland, bij UFC Vegas 23 een trap tegen zijn edele delen moest incasseren. De aangetrapte Italiaan nam later in de wedstrijd wraak door Holland te verslaan, maar gevoelig was het wel.

Ballen terug naar Italië

,,Holland laat een hoop trappen zien, en eentje die vakkundig op de ballen is geplaatst", zei een kijker na het bekijken van de openingsfase van het gevecht. ,,Holland heeft net Vettori's ballen terug naar Italië getrapt reageerde een andere.

Vetorri was niet helemaal tevreden over zijn prestatie. ,,Ik wilde deze man afmaken en dat lukte niet, maar het was een dominante overwinning", weerspiegelde hij. De Italiaan is op zoek naar een gevecht met middengewicht kampioen Israel Adesanya. ,,'Ik wil Adesanya als volgende", zei een vastberaden Vettori. ,,In oktober wil ik met hem vechten. Ik denk dat ik het verdien."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws