UFC'er MacDonald ziet 1 miljoen aan zijn neus voorbijgaan
Home / Nieuws / UFC’er MacDonald ziet 1 miljoen aan zijn neus voorbijgaan

UFC’er MacDonald ziet 1 miljoen aan zijn neus voorbijgaan

Rory MacDonald, voormalig UFC-vechter zal de PFL-finale missen na zijn verlies tegen Ray Cooper III. Beide knokkers stonden afgelopen nacht tegenover elkaar tijdens de PFL 7 headliner in Hollywood, Florida.

Er staat maar liefst 1 miljoen dollar op het spel in de PFL finale maar MacDonald kan daar naar fluiten. Cooper, die nu tegen Magomed Magomedkerimov zal vechten, beheerste de strijd tegen MacDonald van begin tot eind door zijn rivaal vaak naar de grond te krijgen. De lichtgewicht finale vindt plaats op 27 oktober in het Seminole Hard Rock Hotel and Casino in Hollywood.

Geen verrassing

,,Ik ben niet verrast”, zei Cooper na het gevecht. ,,Ik kende zijn spelplan. Maar niets dan respect voor Rory. Ik keek naar hem toen ik jong was, hij is een geweldige vechter. En ja, ik heb het jullie verteld. Jullie moeten beginnen met luisteren.”

MacDonald heeft nu opeenvolgende gevechten verloren en drie van zijn laatste vier. De laatste overwinning van de 32-jarige kwam in april tegen Curtis Millender, wat hem hielp een plek te veroveren in de PFL-play-offs dit jaar. Wat Cooper betreft, de 28-jarige heeft nu zijn laatste vijf tegenstanders verslagen.

Bekijk ook

‘Waar zit je?’ McGregor uitgedaagd door oud-rivaal

Waar zit je McNuggets

Dodelijke aanval! ‘Bekende bokser ernstig gewond, vriend overleden’

Ik hoorde geschreeuw. Ze riepen: ‘Een beer!’

Strelka knokker ‘KO’ door de touwen getrapt’ (video)

Strelka is een fenomeen in Rusland

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page