'ZWAAR GENAAID': Rory MacDonald haalt uit na onterecht verlies - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘ZWAAR GENAAID’: Rory MacDonald haalt uit na onterecht verlies

‘ZWAAR GENAAID’: Rory MacDonald haalt uit na onterecht verlies

Rory MacDonald voelt zich zwaar genaaid na het onterechte verlies afgelopen nacht tegen Gleison Tibau op 2021 PFL 5. De uitslag van de wedstrijd die gehouden werd in in het Ocean Casino Resort in Atlantic City, N.J, wordt sterk in twijfel getrokken.

,,Hier moet naar worden gekeken”, zegt MacDonald die een onderzoek wil naar zijn controversiële verlies tegen Tibau. De Canadees leek af te stevenen op een beslissende overwinning, maar toen werd de uitslag van de jury bekend gemaakt. Het was een split decision tegen de voormalige Bellator-kampioen en UFC-vechter, en deze was in shock.

Geen invloed

,,Ik ben erg teleurgesteld”, zei MacDonald tegen verslaggevers tijdens de persconferentie van PFL 5. ,,Ik geloof dat en iedereen met wie ik sprak, en iedereen online, het gevecht voor mij scoorde. Dus ik denk dat het een duidelijk geval van een gestolen overwinning is.”

,,Het lijkt gewoon keer op keer dat we dit in onze sport krijgen en het is gewoon een echte schande. Ik dacht dat ik dominant was in dit gevecht. Het was een harde strijd. Gleison bracht het, en respect voor hem, maar ik geloof dat ik dat gevecht duidelijk heb gewonnen en ik denk dat dit moet worden onderzocht.”

In reactie op de opmerkingen van MacDonald zei PFL-president Ray Sefo dat het aan de vechter is om een ​​klacht in te dienen bij de New Jersey State Athletic Control Board, en PFL heeft geen controle over de jurering.

Bekijk ook

Vechter ‘KO’ door frontkick in bakkes! Daar gaat je neus!

Knock-outs komen er in alle vormen en maten.

Ongenadige ‘KO’ eindigt heftig gevecht in de ring (video)

Kohei Tokeshi lands a huge counter right hand and stops Jonathan Valles in the third ...

Klappen vallen tijdens staredown Bare Knuckle BKFC 19 evenement (video)

Nu is blote vuist boksen geen sport voor mietjes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page