UFC'er Chimaev Russisch leger in? 'Paspoort afgepakt, mag land niet uit' Nieuws
Nieuws

UFC'er Chimaev Russisch leger in? 'Paspoort afgepakt, mag land niet uit'

UFC'er Chimaev Russisch leger in? 'Paspoort afgepakt, mag land niet uit'

Khamzat Chimaev zijn paspoort is in beslag genomenn. Beweerd wordt vanwege de oorlog met Oekraïne en mag Rusland niet verlaten. De vechter zou deze week afreizen naar Rio de Janeiro maar dat gaat niet door.

Een van de grote sensaties van de UFC vandaag, de Tsjetsjeense genaturaliseerde Zweed, Khamzat Chimaev, bezoekt zijn geboorteland en kan nu niet weg. Volgens Combate.com werd zijn paspoort in beslag genomen in Rusland, dat soldaten rekruteert voor de oorlog tegen Oekraïne.

De oorlog in

Chimaev zijn paspoort werd in beslag genomen in St. Petersburg, waar hij van boord ging voordat hij naar Tsjetsjenië ging. Waar hij zijn familie zou bezoeken, en dus kon hij het land niet meer verlaten. Het team van de vechter probeert de regering van Zweden, waar hij momenteel woont en traint, ertoe te brengen hem terug naar het land te halen.

Daarmee zal Chimaev zijn reis naar Brazilië moeten annuleren. Hij zou deze week in Rio de Janeiro van boord gaan om de première bij te wonen van de film "O Belta Preta. Geruchten gaan dat de vechter wellicht het leger in zou moeten om deel te nemen aan de oorlog met Oekraïne. Dit is echter niet bevestigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws