UFC'er Cerrone gaat supergevecht aan in december Nieuws
Nieuws

UFC'er Cerrone gaat supergevecht aan in december

UFC'er Cerrone gaat supergevecht aan in december

Donald Cerrone geeft zichzelf geen gemakkelijke uitdaging voor zijn volgende gevecht. "Cowboy" kondigde via zijn YouTube-kanaal aan, dat hij bij zijn volgende optreden het op 19 december zal opnemen tegen de gedecoreerde grappling kampioen Craig Jones.

UFC'er Cerrone en Jones zullen te zien zijn in een gevechts jiu-jitsu wedstrijd in Cancun, Mexico. Volgens Cerrone werd de wedstrijd opgezet, toen de beroemde jiu-jitsu-beoefenaar Eddie Bravo, Joe Rogan om Cerrrone's nummer vroeg. Bravo reikte uit naar Cerrone met het vechtaanbod.

Superknokker

,,Eddie Bravo heeft me gebeld", zei Cerrone. ,,Hij wil dat ik een ‘supergevecht’ aanga tegen de gemeenste jiu-jitsu vechter van dit moment. Maar het is gevechts jiu-jitsu, dus er wordt getrapt en gestoten. "

,,Het is worstelen tot je de grond raakt, dan is het slaan met de handpalm en jiu-jitsu," vervolgde hij. Cerrone, 38, is momenteel puntloos in zijn afgelopen zes UFC-optredens, een periode met verliezen tegen Anthon Pettis, Conor McGregor, Justin Gaethje en Tony Ferguson.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws