UFC zet definitief streep door komende events Nieuws
Nieuws

UFC zet definitief streep door komende events

UFC zet definitief streep door komende events
UFC zet definitief streep door komende events

De UFC kondigde maandagavond aan dat zij een definitieve streep zet door een aantal events

Op de website van de UFC wordt het volgende gemeld:

Vanwege de huidige staats- en provinciale beperkingen op openbare bijeenkomsten, is UFC Fight Night, oorspronkelijk gepland voor 25 april in Lincoln, geannuleerd. Fans die kaartjes voor het evenement hebben gekocht, krijgen een volledige terugbetaling op het oorspronkelijke aankooppunt. Aankopen die online of telefonisch zijn gedaan, worden automatisch terugbetaald. UFC kijkt ernaar uit om in de nabije toekomst terug te keren met een evenement.

Oklahoma City (2 mei)

Vanwege de bezorgdheid van de staat en de provincie over openbare bijeenkomsten, is de UFC Fight Night die oorspronkelijk gepland stond voor 2 mei in Oklahoma City geannuleerd. Fans die kaartjes voor het evenement hebben gekocht, krijgen een volledige terugbetaling op het oorspronkelijke aankooppunt. Aankopen die online of telefonisch zijn gedaan, worden automatisch terugbetaald. UFC kijkt ernaar uit om in de nabije toekomst terug te keren met een evenement.

Sao Paulo (9 mei)

Vanwege de sluiting van Ibirapuera Gymnasium voor de installatie van een veldhospitaal tot en met september, zal UFC 250 niet doorgaan zoals gepland in Sao Paulo. UFC kijkt ernaar uit om in de nabije toekomst terug te keren met een evenement.

San Diego (16 mei)

Vanwege de huidige staats- en provinciebeperkingen voor openbare bijeenkomsten, zal de UFC Fight Night die oorspronkelijk gepland was voor 16 mei, niet doorgaan zoals gepland in San Diego. UFC kijkt ernaar uit om in de nabije toekomst terug te keren met een evenement.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws