UFC-veteraan zegt bestolen te zijn door management (video) Nieuws
Nieuws

UFC-veteraan zegt bestolen te zijn door management (video)

UFC-veteraan zegt bestolen te zijn door management (video)

Seo Hee Ham, UFC-veteraan en huidig atoomgewicht kampioen bij het Japanse RIZIN, beweert dat ze het slachtoffer is van verduistering.

Ham maakt deze bewering op haar Instagram-account en zegt dat manager Hidekatsu Morooka en zijn vrouw al sinds het begin van haar carrière geld van haar verduisterden. De kampioen beweert dat er meer dan $ 26.000 van haar gestolen is. De MMA-vechter is ook een voormalig Road FC-kampioen en vocht voor de UFC van 2014-2016.

Op het RIZIN 20 event van afgelopen weekend won Ham de titel in het RIZIN-atoomgewicht met een overwinning op haar rivaal Ayaka Hamasaki. Afgelopen week toog Ham naar Instagram om haar verhaal te doen."Ik maakte mijn MMA-prof debuut in 2007. Hidekatsu Morooka en zijn vrouw, Yoon Sik Lee, waren mijn [managementteam] en ik kon via hen een contract voor mijn gevecht in Japan afsluiten."

Verduistering

"Ze hebben me als een echte dochter behandeld, dus ik respecteerde en volgde wat ze zeiden tot 2014. Sindsdien zijn er vijf jaar verstreken en begon ik opnieuw in Japan te vechten. En natuurlijk werd ik herenigd met Hidekatsu Morooka en zijn vrouw om met hen te werken, "zegt Ham op Instagram.

"Maar onlangs heb ik ontdekt dat ze mijn verdiende geld verduisteren. Als het bedrag klein is, kan ik vergeven wat ze hebben gedaan. Omdat ze altijd zeggen dat ze geen extra geld hebben ontvangen om te vechten voor Koreaanse MMA-vechters in Japan en klagen over grote tekorten. Dus ik waardeerde hun inspanningen, [heb medelijden met hen] en geloofde de geruchten dat zij geld verduisteren niet."

Bewijs

“Maar met recent ontdekt bewijs ben ik alle vertrouwen in hen verloren. Ze verdubbelden mijn salaris twee keer in 2019, het totaal komt uit op 30 miljoen Koreaanse Won [ongeveer $ 26.000]. Ik denk dat niet alleen ik zelf bestolen ben, misschien zijn veel Koreaanse MMA-vechters door hen opgelicht."

Wat de gevolgen en verder stappen zullen zijn is niet bekend, Ham spreekt over bewijs te hebben van de verduistering, maar geeft niet aan of zij een aanklacht zal indienen tegen haar managers. Wel waarschuwt zij mede MMA-vechters niet in zee te gaan met Hidekatsu Morooka en zijn vrouw.

Dit bericht bekijken op Instagram

❤️ 2007年、日本で初試合をしました。その後諸岡秀勝社長とその奥様であるイー・ユンシックさんと日本の団体ガ提供する大会に出ました。今まで、この15年間二人だけを通じて日本の団体が提供する試合に出ました。 いつも私のことを“娘と同じだ”とおっしゃてましたので、私も彼らをお父さん、お母さんだと思いながらちゃんと従いました。 5年ぶりにまた日本で試合をすることになって、また諸岡さん夫婦を通じて試合を提供されたのです。その際、彼らは私に一言も言わずに私のファイトマネーの一部とボーナスを横領していることがわかったのです。その金額がもし10万円か20万円ぐらいだったら私にために苦労をしたのをわかっているにで、その努力について感謝する気持ちもあるのでそんなに深く思わなかったはずです。 二人はいつも私にこう言いました。韓国選手たちに試合を提供しても選手たちから一円も撮っていないと。韓国の選手たちがくるといつも赤字だと鳴き声を出しましたので、私もいつも心が重かったです。 二人についての悪い噂もいっぱい聴きました。でも私はそれを信じなかったのです。それは本当のことではないと思いながら今まで一緒に試合に出ました。 でも証拠が一つずつ見始めたのです。その際15年間重ねてきた信頼が崩れ始めたのです。 彼らは私が日本で7月、10月に二階の試合をする間300万円ぐらいのファイトマネーとボーナスを何も言わずに横領しました。あれを知って今までどれぐらいのでお金を私から横領したのか、韓国の選手たちみんなのお金をどれぐらい横領したのかなっと思いつきました。 今まで15年間お父さん、お母さんだと思っていた彼らだからこんなことを書くことについて深く考えて悩みもしました。私を始め一所懸命トレーニングする他の選手たちが被害を受けないことを望んでこんな話をすることになりました。 今も彼らは謝りたい気持ちもなく新しい選手達を探して試合に出しているのです。反省すらしない彼らに失望しました。彼らと彼らみたいな人たちがこの格闘技業界から排除されることを望みます。そしてそんな人たちに従う選手や関係者たちももう出てこない世界になることを祈ります。

Een bericht gedeeld door 함서희(Seohee Ham) (@ham.zzang) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws