UFC vechter Volkan Oezdemir mag Amerika niet uit! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC vechter Volkan Oezdemir mag Amerika niet uit!

UFC vechter Volkan Oezdemir mag Amerika niet uit!

Volkan Oezdemir bevindt zich in de problemen en niet zo’n beetje ook, de UFC vechter mag Amerika niet verlaten om te gaan vechten in het buitenland, dus ziet het ernaar uit dat Mauricio Rua op 19 mei een nieuwe tegenstander nodig heeft. Als eerste berichte de website Comabte dat de UFC lichte zwaargewicht titel uitdager Volkan Oezdemir niet in staat zal zijn om te vechten op het debuut evenement van de UFC in Chili. Oorspronkelijk was het gevecht geboekt als het hoofdevenement, maar momenteel wordt Kamaru Usman tegen Santiago Ponzinibbio vermeld als het hoofdevenement voor een kaart die ook Alexa Grasso en de opnieuw geboekte Ray Borg vs. Brandon Moreno omvat.

MMA vechter Volkan Oezdemir opgepakt en beschuldigd van mishandeling

Het land niet uit wegens misdrijf

Amerika houdt er strenge wetten op na voor iemand die een misdrijf heeft gepleegd en het land vervolgens wil verlaten. De recente arrestatie van Oezdemir over aanklachten wegens misdrijven voorkomen dat hij de Verenigde Staten dus niet uit mag. UFC-functionarissen hadden donderdag niets officieels aangekondigd of bevestigd. Oezdemir (15-2) brak door als vechter met drie opeenvolgende overwinningen op Ovince Saint Preux, Misha Cirkunov en Jimi Manuwa. Hij maakte een kort UFC-debuut in een titel gevecht. Tegen Daniel Cormier, verloor de Zwitser in januari door de TKO op UFC 220.

Niet gevochten wegens een blessure

Mauricio Rua (25-10) heeft zijn laatste drie partijen gewonnen, maar hij heeft niet gevochten sinds maart 2017, toen hij een derde ronde TKO scoorde op Gian Villante. De voormalige PRIDE en UFC-kampioen was gepland om Ovince Saint Preux vorig jaar september bij UFC Japan te treffen, maar moest zich terugtrekken vanwege een blessure. Hoe het zal aflopen met Oezdemir en zijn reisbeperking valt af te wachten.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page