UFC vechter Volkan Oezdemir mag Amerika niet uit! Nieuws
Nieuws

UFC vechter Volkan Oezdemir mag Amerika niet uit!

UFC vechter Volkan Oezdemir mag Amerika niet uit!

UFC vechter Volkan Oezdemir mag Amerika niet uit!

Het land niet uit wegens misdrijf

Amerika houdt er strenge wetten op na voor iemand die een misdrijf heeft gepleegd en het land vervolgens wil verlaten. De recente arrestatie van Oezdemir over aanklachten wegens misdrijven voorkomen dat hij de Verenigde Staten dus niet uit mag. UFC-functionarissen hadden donderdag niets officieels aangekondigd of bevestigd. Oezdemir (15-2) brak door als vechter met drie opeenvolgende overwinningen op Ovince Saint Preux, Misha Cirkunov en Jimi Manuwa. Hij maakte een kort UFC-debuut in een titel gevecht. Tegen Daniel Cormier, verloor de Zwitser in januari door de TKO op UFC 220.

Niet gevochten wegens een blessure

Mauricio Rua (25-10) heeft zijn laatste drie partijen gewonnen, maar hij heeft niet gevochten sinds maart 2017, toen hij een derde ronde TKO scoorde op Gian Villante. De voormalige PRIDE en UFC-kampioen was gepland om Ovince Saint Preux vorig jaar september bij UFC Japan te treffen, maar moest zich terugtrekken vanwege een blessure. Hoe het zal aflopen met Oezdemir en zijn reisbeperking valt af te wachten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws