UFC Vechter start inzamelactie voor begrafenis moeder Nieuws
Nieuws

UFC Vechter start inzamelactie voor begrafenis moeder

UFC Vechter start inzamelactie voor begrafenis moeder
UFC Vechter start inzamelactie voor begrafenis moeder

Bryan Caraway heeft moeite om de begrafeniskosten van zijn moeder te betalen en de UFC-veteraan vraagt ​​om hulp om de kosten te dekken in een moeilijke tijd.

Caraway had een vecht carrière bij de UFC die duurde van 2011 tot 2018, met opmerkelijke overwinningen op onder meer Aljamain Sterling, Eddie Wineland en Erik Perez. Na zijn ontslag deed hij voor het laatst mee aan Battlefield Fighting Championship 2, waar hij op 27 juli 2019 via een unaniem besluit won van Raja Shippen.

"Mijn moeder is overleden en de uitvaartcentra zijn wreed. Ik had geen idee hoe duur ze zijn en hoeveel mensen deze pijn doen," schreef Caraway op Instagram. "Mijn moeder betekent de wereld voor mij en was de sterkste die ik ken."

Geld inzamelen

"Ze heeft een hart van goud en zag alleen het goede in mensen. Ze was een moeder voor zoveel mensen en zou alles geven of doen om je te helpen. Ik ben er helemaal kapot van en kan dit amper aan. Ze heeft zoveel voor iedereen gedaan. anders wil ik gewoon dat ze de beste herdenking heeft en haar leven viert."

De vechter is een GoFundMe-account begonnen om geld in te zamelen voor de begrafenis met een doel van $ 12.000. Vanaf zondagavond was er meer dan $ 6.000 opgehaald. De moeder van Caraway is op 12 mei overleden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws