UFC vechter Paige VanZant wil Bare Knuckle boksen Nieuws
Nieuws

UFC vechter Paige VanZant wil Bare Knuckle boksen

UFC vechter Paige VanZant wil Bare Knuckle boksen
UFC vechter Paige VanZant wil Bare Knuckle boksen

Nu het contract van UFC vechter Paige VanZant met de organisatie is beëindigd, is de knappe knokker op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Paige VanZant, die na een lange periode bij de UFC van haar contract ontheven is, is naar verluidt in voorbesprekingen met blote vuist boksorganisatie BKFC.

Het nieuws over de gesprekken tussen VanZant en BKFC werd voor het eerst gerapporteerd door Mike Russell op Twitter. Eric Kowal van MyMMANews.com.

Nog niets definitief

Russell ook voor BKFC werkt, verduidelijkte dat, hoewel er voorbereidende gesprekken gaande zijn, een deal nog ver weg is. "Er zijn gesprekken die nog niet rond zijn", schreef Kowal en verduidelijkte de gesprekken tussen VanZant en BKFC.

Paige VanZant voldeed aan de laatste verplichting van haar UFC-contract bij UFC 251. Daar werd zij echter versalgen door Amanda Ribas. Voorafgaand aan het gevecht maakte ze geen geheim van haar voornemen om elders haar carrière voort te willen zetten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws