UFC Vechter Matt Hughes ontwaakt uit coma (update) Nieuws
Nieuws

UFC Vechter Matt Hughes ontwaakt uit coma (update)

UFC Vechter Matt Hughes ontwaakt uit coma (update)

De voormalige UFC weltergewicht kampioen Matt Hughes ontwaakt uit coma een dag nadat zijn vrachtwagen op een trein was gebotst.

Hughes manager, Monte Cox, heeft vandaag tegen diverse media verteld dat de 43-jarige voormalige kampioen wakker en responsief is, en dat binnen 24 uur nadat hij naar verluidt in een coma was geraakt.

'Zijn ogen zijn weliswaar gesloten, maar hij is wakker vandaag en kneep hij in handen van het medisch personeel, meldde Cox, die tekstbericht updates ontvangt van Hughes 'tweelingbroer Mark Hughes.

De voormalige UFC weltergewicht kampioen Matt Hughes ontwaakt uit coma een dag nadat zijn vrachtwagen op een trein was gebotst.

Ernstig hoofdtrauma

De UFC Hall of Famer was vrijdagochtend naar het HSHS St. John's Hospital in Springfield, Ill invlogen met een trauma helikopter., Nadat Hughes naar verluidt een spoor oversteek (in zijn auto) en door een aankomende trein aan de passagierszijde werd getroffen. UFC president Dana White vertelde dat Hughes ernstig hoofdtrauma had.

Het ziekenhuis heeft een verklaring uitgegeven waarin Hughes gestabiliseerd was en vroeg om privacy tijdens zijn herstel.

Cox zei vrijdag dat hij geïnformeerd was dat Hughes een ingeklapte long had en in een medisch geïnduceerde coma was door een hersenbloeding. Maar Hughes heeft blijkbaar vanochtend een snelle ommekeer gemaakt en is reageert schijnbaar op signalen.

Hughes (45-9 MMA, 18-7 UFC), die in 2001-2004 en 2004-2006 de UFC-weltergewichtstitel hield, had eerder dit jaar een comeback overwogen nadat hij van een achter-de-scenes-baan was belast als Vice President van atleetontwikkeling en overheidsrelaties.

Diverse verliezen door knock outs

Hughes kampte in 2011 met een knock-out verlies aan Josh Koscheck na een eerder knockout verlies tot dan door Hall of Famer B.J. Penn. Tijdens zijn heerschappij als kampioen versloeg hij enkele van de giganten in de 170 pond gewicht klasse, waaronder onder andere Georges St-Pierre, Sean Sherk, Penn en Royce Gracie.

Wij zullen de ontwikkelingen rondom Matt Hughes blijven volgen, en indien er meer positief nieuws te melden is onze bezoekers op de hoogte stellen, houdt onze site in de gaten!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws