Knuppel! UFC-vechter straft kerel die familie aanvalt (video)
Home / Nieuws / Knuppel! UFC-vechter straft kerel die familie aanvalt (video)

Knuppel! UFC-vechter straft kerel die familie aanvalt (video)

Knuppel! UFC-vechter jared gordon pakt kerel die familie aanviel

Jared Gordon UFC-vechter, pakte een man gewapend met een honkbalknuppel stevig aan. Deze probeerde Gordon en zijn familie aan te vallen. Dat had hij beter niet kunnen doen want de ervaren vechter kon zich maar net inhouden de lastpak niet in elkaar te slaan.

Om wat voor reden dan ook, de gewapende man dacht dat het een goed idee zou zijn om Gordon en zijn familie aan te vallen. Nou, hij dacht verkeerd. Binnen enkele seconden hadden Gordon en een ander familielid de aanvaller te pakken.

Gordon greep het wapen van de man en nam de man mee op de grond. De man weigerde de knuppel los te laten, zelfs niet nadat hij door Gordon werd vastgehouden. ,,Laat los!” zei Gordon tegen de aanvaller. ,,Je probeerde ons aan te vallen met een honkbalknuppel!”

Niks ervan

,,Heb ik er mee gezwaaid?” antwoordde de aanvaller, die werd gepareerd door een verbale aanval van Gordons familie die zei dat hij hen wilde slaan. Na de weigering van de man om het wapen op te geven, pakte Gordon eindelijk de honkbalknuppel af. Nu de man ontwapend was, liet de familie hem uiteindelijk ongedeerd laten weglopen.

Zelfs na alles wat er was gebeurd, had de man het brutale lef zijn knuppel terug te vragen… Een familielid van Gordon antwoordde: “We geven je je f*cking knuppel niet terug. Ga een nieuwe zoeken.” Gordon plaatst het verhaal op zijn Instagram. Op 21 augustus vecht Gordon tegen Leonardo Santos tijdens UFC 278.

Bekijk ook

Bob Sapp zegt dat Mike Tyson hem ontwijkt: ‘Dit is de reden’

Bob Sapp MMA en kickboks-veteraan, neemt Mike Tyson onder vuur

UFC-event afgehuurd door Facebook baas Zuckerberg! 'Bullshit'

UFC-event afgehuurd door Facebook baas Zuckerberg! ‘Bullshit’

Mark Zuckerberg de oprichter van Facebook en CEO van META

'Fuck!' Vechtster Helen Peralta topless op staredown

‘Fuck!’ Vechtster Helen Peralta topless op staredown 📸

Helen Peralta verscheen topless tijdens de officiële wegingen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page