UFC Vechter Jairzinho Rozenstruik houdt het gas er op Nieuws
Nieuws

UFC Vechter Jairzinho Rozenstruik houdt het gas er op

UFC Vechter Jairzinho Rozenstruik houdt het gas er op
UFC Vechter Jairzinho Rozenstruik houdt het gas er op

Zaterdag 9 mei is de kans groot dat Jairzinho Rozenstruik een kans op een UFC titel krijgt.

De enige die een UFC titel voor Rozenstruik in de weg staat is de Fransman Francis Ngannou. "Voor mij is de strijd tegen Francis op dit moment de grootste kans, "zegt Rozenstruik.

"Ik ben op zoek naar een titel en hij is de nummer twee, dus dat is de man om tegen te vechten, ik wil kampioen worden. " Mocht Rozenstruik Florida verlaten met een overwinning in de UFC 249 wedstrijd van zaterdag, dan zou Rozenstruik de volgende moeten zijn om de​ ​kans te krijgen.

Ontspannen vechten

"Ik ben altijd ontspannen in het vinden van kansen in de strijd", zei hij zakelijk. "Ik concentreer me niet op één of twee dingen, ik concentreer me op het hele gevecht en ik vind altijd wat ik zoek."

"Vechten tegen Francis is een grote uitdaging en ik en mijn team houden van een uitdaging", zei hij. "Hij heeft een plek veiliggesteld, we hebben die nodig, en om de beste te zijn, moet je de beste verslaan. Ik houdt het gas er op"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws