TOT IN 2021 GEEN VECHTSPORT EVENTS? 'Wie overleeft of valt om?' Nieuws
Nieuws

TOT IN 2021 GEEN VECHTSPORT EVENTS? 'Wie overleeft of valt om?'

TOT IN 2021 GEEN VECHTSPORT EVENTS? 'Wie overleeft of valt om?'
TOT IN 2021 GEEN VECHTSPORT EVENTS? 'Wie overleeft of valt om?'

Vechtsport events zullen in 2020 hoogstwaarschijnlijk niet meer gaan plaatsvinden.

Tijdens de persconferentie van de regering op woensdag werd het nog eens duidelijk geen groet vergunning behoeftige events. Dat hieronder ook grote en kleine vechtsport events vallen lijkt overduidelijk.

Grote groepen mensen bij elkaar zal tot in ver 2021 uit den boze blijven of er moet een wondermiddel gevonden worden tegen het coronavirus. De vraag rijst of vechtsport events dan zonder publiek zullen worden gehouden, en wat wordt het verdien model?

Wie o wie

In Amerika vindt zaterdag 9 mei het UFC 249 event plaats zonder publiek en onder strenge anti corona maatregelen. Kan dit ook in Nederland, het antwoord is ja, maar of de organisatoren hier op zitten te wachten is de vraag.

Het vergt nogal wat logistieke organisatie en er zal anders gedacht en geacteerd moeten worden. Tot nu toe zijn alleen events uitgesteld over organiseren zonder publiek nog geen woord.

Totale stilte

Hoe zit het met de kleine promotors en club gala's, ook deze zullen taboe zijn zoals het verbod geldt. De WBC maakte vandaag bekend dat bokswedstrijden op aftand gejureerd zullen worden, thuis vanaf de bank.

Ziet u het al voor u. Niet alleen organisatoren maar ook vechtsport bonden zullen het moeilijk krijgen, voor hen is er ook geen werk zolang niemand beweegt tot een publiek loos event. Wie zal dit overleven?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws