Extreem geweld op straat: 'Politie moet terug de sportschool in' (video) Nieuws
Nieuws

Extreem geweld op straat: 'Politie moet terug de sportschool in' (video)

Extreem geweld op straat: 'Politie moet terug de sportschool in' (video)

Sinds een aantal jaren wordt er geen collectieve vechtsport les of zelfverdediging meer gegeven aan politie ambtenaren. Daar waar vroeger politie agenten judo of jiu jitsu les kregen, lijkt dit geheel te zijn verdwenen.

De video beelden die vandaag opdoken van een agressieve man die maar liefst drie politie agenten belaagd, roep nogal wat vragen op. Er is een man te zien die met een oer schreeuw de aanval opent, we zien politie agenten vluchten en weer terug komen.

Criminele contacten

Waarschuwing schoten worden gelost, een auto valt ten slachtoffer aan de agressieve man en de politie lijkt niets te kunnen doen. Een losse mep met de wapenstok lijkt de enige actie.

Uit navraag bij anonieme bronnen blijkt dat de politie leiding liever niet heeft dat politie ambtenaren een kickboks of MMA school binnenlopen om te trainen. Reden, er zouden wel eens criminele figuren kunnen rondlopen en zo de polite ambtenaren in diskrediet brengen.

Oog om oog

Echter blijkt uit de video maar weer eens dat een goed getrainde politie ambtenaar, de agressieveling wellicht snel had kunnen uitschakelen. Wat is uw mening meer getraind blauw op straat?

LEES OOK: Het artikel in het AD

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws