UFC Vechter Darren Till sluit contract met MTK Global – Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC Vechter Darren Till sluit contract met MTK Global

UFC Vechter Darren Till sluit contract met MTK Global

MTK Global is verheugd een grote stap naar MMA te kunnen aankondigen met de ondertekening van de Britse UFC-ster Darren Till

MTK Global is niet tevreden met het louter overnemen van de bokswereld, maar is verheugd een grote stap naar MMA te kunnen aankondigen met de ondertekening van de Britse UFC-ster Darren Till. Till 24 jaar oud wordt de eerste Britse Mixed Martial Arts vechter met een managementcontract met MTK. Hij voegt zich bij een steeds groter wordende stal van strijders waaronder Tyson Fury, Carl Frampton, Billy Joe Saunders, Liam Smith en Michael Conlan.

UFC Vechter Darren Till sluit contract met MTK Global

Till is geboren en opgegroeid in Liverpool en begon al vroeg met het trainen in het Muay Thai

Till werd de Europese K-1 kickboksenkampioen terwijl hij nog steeds een tiener was. Eind 2012 verhuisde hij naar Brazilië, waar hij drie en een half jaar lang les gaf aan enkele van de beste in het mekka van de moderne MMA. In slechts twee jaar racen naar 12-0, was het geen verrassing dat Dana White en de UFC in 2015 op kwamen dagen om hem vast te leggen. en niet zonder succes hij heeft vele successen gekend.

The Gorilla’, zoals hij bekend staat bij zijn legioenen fans, heeft nog nooit een gevecht verloren

Till heeft nog nooit een partij verloren als een amateur of een professional en heeft momenteel een 16-0-1 record. Zijn vernietiging van Octagon-veteraan Donald ‘Cowboy’ Cerrone in een ronde in oktober van dit jaar werd geprezen als een doorbraak en duwde Till naar nummer 7 in de 170 pond-weltergewicht-ranglijst van de UFC. Till is nu een deel van elk gesprek over de hoogste regionen van die divisie en is ervan overtuigd dat MTK de juiste mensen zijn om hem door de volgende fase van zijn carrière te leiden.

Bekijk ook

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

FOUTJE! Vechter zwaar ‘KO’ doordat scheids even niet oplet

Mohammad Karaki werd op brute wijze knock-out geslagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page