UFC Vechter Darren Till sluit contract met MTK Global Nieuws
Nieuws

UFC Vechter Darren Till sluit contract met MTK Global

UFC Vechter Darren Till sluit contract met MTK Global

MTK Global is verheugd een grote stap naar MMA te kunnen aankondigen met de ondertekening van de Britse UFC-ster Darren Till

MTK Global is niet tevreden met het louter overnemen van de bokswereld, maar is verheugd een grote stap naar MMA te kunnen aankondigen met de ondertekening van de Britse UFC-ster Darren Till. Till 24 jaar oud wordt de eerste Britse Mixed Martial Arts vechter met een managementcontract met MTK. Hij voegt zich bij een steeds groter wordende stal van strijders waaronder Tyson Fury, Carl Frampton, Billy Joe Saunders, Liam Smith en Michael Conlan.

UFC Vechter Darren Till sluit contract met MTK Global

Till is geboren en opgegroeid in Liverpool en begon al vroeg met het trainen in het Muay Thai

Till werd de Europese K-1 kickboksenkampioen terwijl hij nog steeds een tiener was. Eind 2012 verhuisde hij naar Brazilië, waar hij drie en een half jaar lang les gaf aan enkele van de beste in het mekka van de moderne MMA. In slechts twee jaar racen naar 12-0, was het geen verrassing dat Dana White en de UFC in 2015 op kwamen dagen om hem vast te leggen. en niet zonder succes hij heeft vele successen gekend.

The Gorilla', zoals hij bekend staat bij zijn legioenen fans, heeft nog nooit een gevecht verloren

Till heeft nog nooit een partij verloren als een amateur of een professional en heeft momenteel een 16-0-1 record. Zijn vernietiging van Octagon-veteraan Donald 'Cowboy' Cerrone in een ronde in oktober van dit jaar werd geprezen als een doorbraak en duwde Till naar nummer 7 in de 170 pond-weltergewicht-ranglijst van de UFC. Till is nu een deel van elk gesprek over de hoogste regionen van die divisie en is ervan overtuigd dat MTK de juiste mensen zijn om hem door de volgende fase van zijn carrière te leiden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws