UFC-vechter achter GLORY kampioen: 'Wat is er aan de hand' Nieuws
Nieuws

UFC-vechter achter GLORY kampioen: 'Wat is er aan de hand'

UFC-vechter achter GLORY kampioen: 'Wat is er aan de hand'

Rafael “Ataman” Fiziev, UFC vechter en coach, springt in de bres voor GLORY Kampioene Anissa Meksen. De laatste staat te springen om een gevecht. Maar krijgt geen gehoor bij haar werkgever ONE Championship.

Vorig jaar tekende Meksen die bij GLORY de superbatamgewicht titel in bezit had bij ONE Championship. Echter heeft de topvechter tot nu toe geen gevecht aangeboden gekregen.

Dit ter irritatie van de vechter, haar coach Benoit Zede en haar fans. Zede deed zelf al meerdere malen een oproep aan ONE om zijn vechter een gevecht te geven. Echter lijkt dit zonder resultaat.

Wat is er aan de hand?

Nu doet Fiziev ook een beroep op de grootste vechtsport organisatie van Azië. In een twitter bericht zegt Fiziev: ,,Hallo, ONE Championship. Je hebt mijn zus Anissa Meksen getekend", schrijft Fiziev.

,,Ze is waarschijnlijk de beste vrouwelijke vechter waarmee ik ooit heb getraind. Ze wacht al 6 maanden om te concurreren, wat is er aan de hand?", aldus Fiziev die ook de CEO van ONE Chatri Sityodtong ragde.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/grote-schok-bokskampioen-knock-out-tegen-onbekende-mexicaan-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws