'UFC-vechtbaas voelt zich verraden door Francis Ngannou en Tyson Fury'
Home / Nieuws / ‘UFC-vechtbaas voelt zich verraden door Francis Ngannou en Tyson Fury’

‘UFC-vechtbaas voelt zich verraden door Francis Ngannou en Tyson Fury’

'UFC-vechtbaas voelt zich verraden door Francis Ngannou en Tyson Fury'

Chael Sonnen denkt dat UFC-baas Dana White niet zo blij is zijn na het zien van zijn zwaargewicht kampioen in de boksring afgelopen weekend. Ngannou verscheen naast Fury in Wembley Stadium om samen met Fury hun komende gevecht te promoten.

Nadat bokskoning Fury zijn rivaal Dillian Whyte knock-out had geslagen met een perfect ge-timde uppercut verscheen Ngannou in de ring. Fury kondigde aan een speciaal gevecht te gaan houden met de UFC-kampioen. Dit wordt met veel applaus ontvangen maar niet door de grote man van de UFC, zo meent MMA-veteraan Sonnen.

,,Ik kan me voorstellen dat Dana zich waarschijnlijk verraden voelde”, zei Sonnen op zijn YouTube-kanaal. ,,Ngannou heeft waarschijnlijk zijn gevoelens gekwetst. Hij zal het je nooit vertellen, hij zou je waarschijnlijk vertellen dat hij kwaad was of dat het hem helemaal niets kon schelen. Maar hij voelt zich waarschijnlijk een beetje verraden. “

Grote kans

Ngannou ligt al een tijd overhoop met White over zijn contract met de UFC. Eerder deze week liet de kampioen al doorschemeren dat hij geen verlenging zou tekenen zonder toestemming voor een gevecht met Fury. Laatstgenoemde zou ook geen punten hebben gescoord door Ngannou in de ring te halen en het gevecht aan te kondigen.

Toch kan White het gevecht ook in het voordeel van zijn organisatie gebruiken. Het boksgevecht tussen UFC-ster Conor McGregor en legende Floyd Mayweather jr leverde White en de UFC tientallen miljoenen op. “Dit gaat zo soepel verlopen als beide partijen willen”, zei Sonnen die zegt dat White zakenman genoeg is om de kansen te zien en geschillen opzij te zetten.

Bekijk ook

'Ik kom voor je!' Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

‘Ik kom voor je!’ Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen heeft nog steeds zijn ogen stevig gericht op een crossover-supergevecht tussen hemzelf en boksster Tyson Fury.

Heftig! Woeste fans slaan MMA-vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Heftig! Fans slaan vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Srikant Sekhar, die naar verluidt werd aangevallen door de Afghaanse vechter Abdul Azim Badakshi en diens fans afgelopen vrijdag is zwaar gewond geraakt.

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page