UFC-superster Conor McGregor geeft zijn mening over de comeback van Mike Tyson – Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC-superster Conor McGregor geeft zijn mening over de comeback van Mike Tyson

UFC-superster Conor McGregor geeft zijn mening over de comeback van Mike Tyson

Conor McGregor deelt zijn mening over het aanstaande gevecht tussen Mike Tyson en Roy Jones Jr. McGregor is een lange tijd boksfan en ziet Mike Tyson als een van zijn helden.

Bokslegende en voormalig onbetwiste zwaargewicht kampioen Mike Tyson maakt op 28 november zijn rentree naar het boksen. Tyson neemt het op tegen voormalig kampioen van vier divisies Roy Jones Jr. De hele wereld staat te popelen om naar het spektakel te kijken. En McGregor is er een van.

Helden

Het gevecht vindt dan wel plaats op speciale regels. Toch beloven Tyson en Jones vuurwerk. Zelfs een knock-out is niet uitgesloten.

Conor McGregor is een grote boksfan en heeft in het verleden gezegd dat Mike Tyson een van zijn opgroeiende helden was. In een recente Tweet gaf Conor McGregor zijn mening over het aanstaande gevecht. Waarin hij zegt dat de oude trainer van de bokslegende, Cus D’Amato, de rentree goed zou keuren.

De wereld kijkt toe

,,Ik kan Cus horen zeggen dat Tyson eerder had moeten vechten. Het zijn zelden onze fysieke mogelijkheden die ons tegenhouden om vooruit te komen. Het is onze mentale kracht. Ik zie uit naar deze wedstrijd. Om Mike Tyson en Roy Jones om weer enthousiast te zien raken door het vechten! Veel geluk en god zegene voor beide mannen. De wereld zal kijken”, aldus de tweet van McGregor.

Het is algemeen bekend dat Mike Tyson een grote invloed had op Conor McGregor toen de Ier opgroeide. En de UFC-ster ziet hem dan ook als zijn grote voorbeeld. Toen McGregor tegen Floyd Mayweather de boksring instapte in 2017. Was het Tyson die hem zijn zegen gaf. De bokswedstrijd tegen Mayweather leverde de Ier de grootste betaaldag ooit op in zijn professionele carrière tot dusver.

Bekijk ook

Domme actie: PLATNEUS krijgt schorsing wegens fraude

Derek Anderson is voor 120 dagen geschorst wegens het vervalsen van medische papieren voor zijn ...

FOTO’S: Rico heeft nieuwe vriendin, samen op vakantie in Marbella

Rico Verhoeven heeft een nieuwe vriendin

🎥 Scherp en snel: Deontay Wilder toont boks skills

Deontay Wilder lijkt te werken aan een rentree

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page