UFC-ster McGregor ziet baantje bij Power Slap wel zitten Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor ziet baantje bij Power Slap wel zitten

UFC-ster McGregor ziet baantje bij Power Slap wel zitten

Conor McGregor voormalig UFC kampioen heeft gereageerd op de première van Dana White's Power Slap League.

De Ierse UFC ster is uitgeschakeld sinds zijn derde gevecht met Dustin Poirier in juli 2021. Tijdens dat optreden verloor de Ier via TKO in de eerste ronde nadat hij zijn been had gebroken in de laatste momenten van het gevecht Als gevolg van de blessure is hij ruim een jaar uitgeschakeld.

De controversiële startende vechtsport organisatie Power Slap

Vanaf nu moet de terugkeer van de voormalige kampioen nog worden aangekondigd mocht dat niet lukken kan hij misschien wel de commentator van de Power Slap League wordt.

De controversiële startende vechtsport organisatie werd eind vorig jaar opgericht door Dana White, met het debuut eerder deze week. Het debuut werd eerder uitgesteld omdat de UFC-president zijn vrouw op oudejaarsavond een klap gaf.

McGregor kan zo commentator worden

Het debuut van de show trok minder dan 300.000 kijkers en een zeer negatieve reactie van het publiek. Het lijkt er echter op dat Conor McGregor werd vermaakt, zoals hij op Twitter onthulde. Daar plaagde hij dat hij de Joe Rogan van de promotie zou kunnen worden, wat waarschijnlijk een verhuizing naar het commentaar hokje betekent.

“Power slap laat in ieder geval zien hoe belangrijk het is om je schouder naar achteren te draaien en je torso te draaien", zegt McGregor. "Het draaien van de heup" wordt mogelijk de verkeerde terminologie gebruikt. Heupen minder belangrijk? Mogelijk ook. Draai je schouder naar achteren en draai volledig in je slag! KO.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws