'UFC-ster McGregor slaat klootzak Jake Paul aan diggelen in MMA-gevecht' Nieuws
Nieuws

'UFC-ster McGregor slaat klootzak Jake Paul aan diggelen in MMA-gevecht'

'UFC-ster McGregor slaat klootzak Jake Paul aan diggelen in MMA-gevecht'

Jake Paul vs Conor McGregor zou een ware slachting worden. De YouTuber die bokser werd zou in een MMA-gevecht met McGregor totaal gesloopt worden.

De YouTuber die bokser werd heeft de Ierse MMA-superster de afgelopen jaren alleen al meerdere keren publiekelijk uitgedaagd. ,,Jake Paul zou 'gesloopt' worden in een MMA-gevecht tegen McGregor als de twee ooit in de UFC-kooi zouden staan tegenover elkaar", zegt UFC-ster Anthony Smith.

Smith denkt niet dat Paul veel kans zou maken ondanks het duidelijke verschil in grootte. ,,Allereerst is Conor nu de helft van Jake's lengte. Jake is een grote kerel en hij vecht tegen korte, gedrongen weltergewichten. Jake Paul is eerder van mijn lengte en bovenal heeft hij een grote bek."

Echte klootzak

Dat gezegd hebbende, gaf Smith echter ook toe dat hij ook een beetje een zwak voor Paul heeft. Hij voegde eraan toe: ,,ik ben ook een beetje fan van Jake geworden, om eerlijk te zijn. Ik denk nog steeds dat hij een beetje een klootzak is, maar het is oké om een ​​klootzak te zijn."

,,Ik heb altijd gezegd dat ik er geen probleem mee heb dat hij geld verdient. Als je het kunt krijgen, pak het dan. Ik vind dat iedereen het recht heeft om te vechten als ze dat willen. Hij heeft het recht om hier te zijn. Hij heeft een plekje aan tafel. Maar winnen van Conor buiten een boksring kan hij wel vergeten”, aldus Smith.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws