UFC-ster McGregor nr 1 op exclusieve ranglijst Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor nr 1 op exclusieve ranglijst

UFC-ster McGregor nr 1 op exclusieve ranglijst

Conor McGregor is volgens Forbes de best betaalde atleet van 2021 en dit terwijl het jaar nog niet eens om is. De Ier is ongetwijfeld een van de meest populaire MMA-vechters in de geschiedenis van de sport en is een enorme publiekstrekker voor de UFC.

Het lijkt erop dat McGregor een reden heeft om te vieren, want het werd onthuld door Forbes Magazine dat Conor McGregor bovenaan hun lijst van de top-10 van best betaalde atleten in 2021 staat. McGregor heeft de afgelopen 12 maanden in totaal $ 180 miljoen verdiend.

Easy money

Dit is de eerste keer dat McGregor bovenaan de lijst staat en ook zijn tweede optreden, want hij stond op de vierde plaats met $ 99 miljoen in de lijst van 2018 na zijn gevecht tegen Floyd Mayweather. Wat gezegd moet worden is dat het merendeel van de $ 180 miljoen komt van de recente verkoop van zijn meerderheidsbelang in het whiskymerk Proper No. Twelve aan Proximo Spirits voor $ 150 miljoen.

McGregor verdiende in totaal $ 158 miljoen buiten zijn vechtcarrière, inclusief zijn ondersteuningsportfolio met DraftKings en Roots of Fight.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws