UFC-ster McGregor nr 1 op exclusieve ranglijst – Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC-ster McGregor nr 1 op exclusieve ranglijst

UFC-ster McGregor nr 1 op exclusieve ranglijst

UFC-ster McGregor nummer 1 op exclusieve ranglijst

Conor McGregor is volgens Forbes de best betaalde atleet van 2021 en dit terwijl het jaar nog niet eens om is. De Ier is ongetwijfeld een van de meest populaire MMA-vechters in de geschiedenis van de sport en is een enorme publiekstrekker voor de UFC.

Het lijkt erop dat McGregor een reden heeft om te vieren, want het werd onthuld door Forbes Magazine dat Conor McGregor bovenaan hun lijst van de top-10 van best betaalde atleten in 2021 staat. McGregor heeft de afgelopen 12 maanden in totaal $ 180 miljoen verdiend.

Easy money

Dit is de eerste keer dat McGregor bovenaan de lijst staat en ook zijn tweede optreden, want hij stond op de vierde plaats met $ 99 miljoen in de lijst van 2018 na zijn gevecht tegen Floyd Mayweather. Wat gezegd moet worden is dat het merendeel van de $ 180 miljoen komt van de recente verkoop van zijn meerderheidsbelang in het whiskymerk Proper No. Twelve aan Proximo Spirits voor $ 150 miljoen.

McGregor verdiende in totaal $ 158 miljoen buiten zijn vechtcarrière, inclusief zijn ondersteuningsportfolio met DraftKings en Roots of Fight.

Bekijk ook

KIJKEN: UFC 264 Poirier vs McGregor 3 trailer gelanceerd

Er is een trailer vrijgegeven voor UFC 264, met als headliner het trilogiegevecht tussen Dustin Poirier en Conor McGregor

Adesanya houdt UFC-titel tegen Vettori in 5 ronden oorlog (video)

Aan het einde van het gevecht was het Vettori die er nog steeds van overtuigd was te hebben gewonnen.

Bruut geweld en zware knock-outs tijdens MMA-event in Mexico

Het Ikon 7 MMA evenement in LOS MOCHIS, Sinaloa, Mexico afgelopen nacht had een aantal stevige knokpartijen op het programma staan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page