UFC-ster McGregor laat oog vallen op 2 voetbalclubs - Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC-ster McGregor laat oog vallen op 2 voetbalclubs

UFC-ster McGregor laat oog vallen op 2 voetbalclubs

UFC-ster McGregor laat oog vallen op 2 voetbalclubs

Conor McGregor blijkt steeds serieuzer in het aankopen van een voetbal club. De UFC-ster beweert dat hij Manchester United of Celtic zou kunnen kopen. De Ier denkt dat hij ‘grote dingen’ kan doen als hij eigenaar wordt.

UFC-superster Conor McGregor beweert dat hij geïnteresseerd zou zijn in het kopen van Manchester United of de Schotse voetbalclub Celtic. Het geld blijkt McGregor ervoor te hebben na de verkoop van een meerderheidsbelang in zijn Proper No. Twelve whiskybedrijf.

Eerder twitterde McGregor al dat hij Manchester United zou willen kopen; ,,Hé jongens, ik denk erover om te kopen. Manchester United! Wat denk je?” schreef de financieel goed gevulde Ier. Vandaag heeft McGregor zijn interesse in het kopen van United nog eens kenbaar gemaakt. Wat suggereert dat het een reële mogelijkheid is, terwijl hij zelfs beweert dat er gesprekken zijn gevoerd over een overname van Celtic.

Serieus

,,Eerlijk gezegd ontstond er een gesprek over Celtic om aandelen van Dermot Desmond te verwerven”, zei McGregor tijdens een Twitter Q&A, nadat hem werd gevraagd of hij United daadwerkelijk zou kopen. Celtic zou wat goedkoper zijn om te kopen dan Man United.

,,Ik ben zeker geïnteresseerd om ooit een sportteam aan te kopen”, aldus de Ier. ,, Celtic zou wat goedkoper zijn om te kopen dan Man United. Zowel Celtic als Man United zijn teams die ik zeker leuk vind. Maar ik sta open. Ik denk dat ik grote dingen kan doen voor een club”, zegt McGregor.

Bekijk ook

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

Toch werd er besloten hem door te laten vechten.

Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Soms kom je je gelijke tegen

‘Ik stopte Pulev zodat Mir niet afgeslacht werd!’ Scheids spreekt

Er was wat commentaar van Mir op het stopzetten van de wedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page