UFC-ster McGregor laat oog vallen op 2 voetbalclubs – Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC-ster McGregor laat oog vallen op 2 voetbalclubs

UFC-ster McGregor laat oog vallen op 2 voetbalclubs

UFC-ster McGregor laat oog vallen op 2 voetbalclubs

Conor McGregor blijkt steeds serieuzer in het aankopen van een voetbal club. De UFC-ster beweert dat hij Manchester United of Celtic zou kunnen kopen. De Ier denkt dat hij ‘grote dingen’ kan doen als hij eigenaar wordt.

UFC-superster Conor McGregor beweert dat hij geïnteresseerd zou zijn in het kopen van Manchester United of de Schotse voetbalclub Celtic. Het geld blijkt McGregor ervoor te hebben na de verkoop van een meerderheidsbelang in zijn Proper No. Twelve whiskybedrijf.

Eerder twitterde McGregor al dat hij Manchester United zou willen kopen; ,,Hé jongens, ik denk erover om te kopen. Manchester United! Wat denk je?” schreef de financieel goed gevulde Ier. Vandaag heeft McGregor zijn interesse in het kopen van United nog eens kenbaar gemaakt. Wat suggereert dat het een reële mogelijkheid is, terwijl hij zelfs beweert dat er gesprekken zijn gevoerd over een overname van Celtic.

Serieus

,,Eerlijk gezegd ontstond er een gesprek over Celtic om aandelen van Dermot Desmond te verwerven”, zei McGregor tijdens een Twitter Q&A, nadat hem werd gevraagd of hij United daadwerkelijk zou kopen. Celtic zou wat goedkoper zijn om te kopen dan Man United.

,,Ik ben zeker geïnteresseerd om ooit een sportteam aan te kopen”, aldus de Ier. ,, Celtic zou wat goedkoper zijn om te kopen dan Man United. Zowel Celtic als Man United zijn teams die ik zeker leuk vind. Maar ik sta open. Ik denk dat ik grote dingen kan doen voor een club”, zegt McGregor.

Bekijk ook

Conor McGregor uitgedaagd voor wedstrijd door bokskampioen

Julio Cesar Chavez Jr, moet de boksring nog in dit weekend tegen UFC-legende Anderson Silva, ...

Ex-Glory Kickbokser Robbie Hageman maakt rentree: ‘Hersentumor kreeg mij niet klein’

Robbie Hageman werd twee en een half jaar geleden getroffen door een hersentumor,

UFC’s ‘Baddest Motherfucker’ Jorge Masvidal: ‘Ik kom iemand afmaken’

Jorge Masvidal, de UFC Baddest Motherfucker titelhouder wil in de tweede helft van 2021 terugkeren naar de UFC-Octagon.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page