UFC-ster Khabib slaat rivaal 'KO' tijdens Metaverse wedstrijd Nieuws
Nieuws

UFC-ster Khabib slaat rivaal 'KO' tijdens Metaverse wedstrijd

UFC-ster Khabib slaat rivaal 'KO' tijdens Metaverse wedstrijd

Khabib Nurmagomedov schakelde Max Holloway uit in via knock-out MMA Metaverse afgelopen weekend. Alhoewel de twee ooit gepland stonden in de UFC-kooi te strijden kwam het er nooit van.

Uniek is dat het gevecht tussen Khabib en Holloway niet in de echte wereld werdgehouden. Khabib en Holloway hadden gisteren een vuistgevecht in de virtuele ruimte, Metaverse. De virtuele strijd tussen de twee atleten en voormalige MMA-atleten eindigde in een botsing in de boksring. Khabib en Holloway strijden als personages in de film Rocky.

Khabib, een voormalig UFC lichtgewicht kampioen met een 29-0 record, speelde Apollo Creed. Ondertussen speelde Holloway, de voormalige UFC-kampioen vedergewicht, Ivan Drago. Khabib's teamgenoot, Daniel Cormier, verscheen ook op het evenement georganiseerd door Legion Farm. Hij was aanwezig als commentator.

In het echt

In het virtuele gevecht wisselde de personages van Khabib en Holloway stevige klappen uit tegen elkaar. Khabib kon Holloway echter meteen op het doek laten liggen. Holloway zelf was in staat om één knock-down te scoren in het gevecht. Echter, Khabib sloeg hem vele malen neer totdat hij uiteindelijk won door KO.

Holloway en Khabib waren oorspronkelijk gepland om te vechten voor de UFC lichtgewicht titel in april 2018. Helaas vond het duel niet plaats omdat Holloway medisch niet in staat werd geacht om te vechten vanwege gewicht problemen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws