UFC-ster Conor McGregor redt MMA-sportschool van de ondergang Nieuws
Nieuws

UFC-ster Conor McGregor redt MMA-sportschool van de ondergang

UFC-ster Conor McGregor redt MMA-sportschool van de ondergang
UFC-ster Conor McGregor redt MMA-sportschool van de ondergang

Conor McGregor heeft een sportschool die gedwongen werd te sluiten als gevolg van de pandemie, gered van de ondergang. SBG Portarlington zal niet langer gesloten zijn dankzij Conor McGregor.

Eerder deze maand werd de Ierse MMA-sportschool gedwongen te sluiten. Door de coronapandemie waren er financiële problemen ontstaan. Zo liep de sportschool Ierse flink achter met de huur. En werd besloten de deuren voorgoed te sluiten.

Echte held

Dat was echter totdat de oude vriend en trainingspartner van de eigenaar van de sportschool, McGregor, besloot afgelopen weekend in te grijpen en te helpen.

,,Van het laagste laag naar het hoogste. WIJ SLUITEN NIET !! Onze teamgenoot en vriend Conor McGregor heeft besloten om ons te helpen en de sportschool draaiende te houden. We zullen eeuwig dankbaar zijn", schrijft de eigenaar van de Gym op social media.

Echte karakter

De hulp van McGregor wordt gezien als een echte heldendaad. En een toonbeeld van het echte karakter van de topatleet. De pers in Ierland schrijft dan ook vol lof over McGregor.

,,Dit is een waar bewijs van het complexe karakter van Conor. Hij geeft het goede voorbeeld door te doen. Hij blijft een inspiratiebron voor de Ierse Martial Arts-gemeenschap, niet alleen door de manier waarop hij in de kooi vecht, maar ook door hoe hij daarbuiten handelt", aldus een persbericht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws