Home / Nieuws / UFC-ster Conor McGregor doneert groot bedrag voor ziek kind

UFC-ster Conor McGregor doneert groot bedrag voor ziek kind

UFC-ster Conor McGregor doneert groot bedrag voor ziek kind

Voormalig UFC-kampioen Conor McGregor heeft geld gedoneerd, voor de kosten van een mogelijk levensveranderende medische behandeling voor het éénjarig meisje Evie.

Evie’s moeder Emma heeft een fondsenwerving pagina opgezet om te proberen de benodigde € 60.000 te verzamelen. Tot nu toe heeft de pagina, geholpen door de inspanningen van Conor McGregor, € 100.000 opgehaald. Evie heeft een zeldzame aandoening waardoor ze zonder een groot deel van haar X-chromosoom werd geboren.

Geen publiciteit stunt

Ook de boksclub waar McGregor ooit trainde hield een liefdadigheid evenement voor het zieke kind en haalde € 12.000 binnen, waarop McGregor besloot het bedrag te verdubbelen. Er werden een paar MMA-handschoenen geveild ie voorzien waren van de handtekening van de Ierse MMA-vechter, deze brachten nog eens €500 op.

ZIE OOK>> Nieuwe aanklacht tegen Conor McGregor

“Het was geenszins een publiciteitsstunt van McGregor, we kunnen Conor niet genoeg bedanken voor het helpen van ons kleine meisje. ” Al het ingezamelde geld gaat naar Evie’s therapie en haar reis volgend jaar naar de Virginia Tech Carilion Research Institute Neuromotor Research Clinic voor de behandeling die ze nodig heeft.

Bekijk ook

UFC baas White haalt bokslegende Mayweather uit pensioen

Samenwerking tussen bokslegende Mayweather en UFC baas White

Professionele MMA-vechters gesnapt tijdens illegale gevechten

MMA vechten in een ring of zogenaamde kooi, hoort te gebeuren onder toeziend oog van een gespecialiseerde vechtsportbond.

Karate sterren bevestigd voor deelname Premier League Madrid

Madrid organiseert het slotevenement van het seizoen van Karate 1-Premier League