UFC-ster Conor McGregor accepteert uitdaging supergevecht Nieuws
Nieuws

UFC-ster Conor McGregor accepteert uitdaging supergevecht

UFC-ster Conor McGregor accepteert uitdaging supergevecht
UFC-ster Conor McGregor accepteert uitdaging supergevecht

Voormalig UFC-kampioen in twee divisies Conor McGregor is er klaar voor. McGregor heeft gereageerd op het verzoek van MMA-legende Anderson Silva voor een ​​supergevecht daagde.

Silva daagde McGregor uit via Instagram op woensdag tot een supergevecht. Silva's uitdaging kwam slechts enkele uren nadat McGregor zijn onlangs uitgebrachte MMA GOAT-lijst had herzien om zichzelf een toppositie te geven.

Het was duidelijk dat die zet niet goed aankwam bij Silva, want Anderson Silva was er snel bij om Conor McGregor uit te dagen. "Ik heb enorme bewondering voor de geweldige atleet die Conor is. En ik geloof dat er een supergevecht moet plaatsvinden in de geschiedenis van de sport, "aldus Silva in Instagram.

Niet te missen gevecht

"We hoeven geen van beiden iets aan iemand te bewijzen; Ik geloof dat fans van de UFC en van deze sport dit geweldige vechtsportspektakel graag willen zien, het zou fantastisch zijn om mijn vechtsportvaardigheden tegen hem te testen !! ”

Dat gezegd hebbende, reageerde ‘Notorious’ snel op ‘The Spider’, en hij deed dat door Silva's supergevecht uitdaging te accepteren. Kort maar krachtig in echte MCGregor stijl: "Ik aanvaard." Of de UFC het gevecht ziet zitten moet nog blijken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws