Home / Nieuws / UFC: Robert Whittaker geeft tijdslijn voor terugkeer

UFC: Robert Whittaker geeft tijdslijn voor terugkeer

Robert Whittaker was gepland om zijn middengewicht titel in Australië te verdedigen tijdens UFC 234. Op de ochtend van het gevecht werd Whittaker echter naar het ziekenhuis vervoerd.

Daar onderging hij een spoedoperatie voor een ingeklapte darm en een hernia. Dat dwong Whittaker van de kaart, evenals Gastelum. In plaats daarvan neemt Gastelum het tegen Israël Adesanya op voor de interim-titel. Van de winnaar wordt verwacht dat hij met Whittaker vecht wanneer hij beter is.

De vraag is nog steeds waar Whittaker zal terugkeren. Tegen ESPN gaf hij een geschatte tijd van terugkeer.

Snel in actie

“Ze zeiden dat ik na ongeveer twee weken weer kan beginnen met lopen en dan ongeveer vier weken later weer wat kan gaan trainen en dan gewoon verder ga,” zei Whittaker. “

“. . . Ik heb augustus geschreven in mijn dagboek maar mijn grootste kalender is slechts mijn gezondheid. Ik heb nog nooit zo’n een moeilijke tijdlijn gehad als nu. Het is maar een van die dingen, ik moet beter worden. “

Titel gevecht

“Als ik beter ben train ik, en dan vecht ik naar mijn beste vermogen. Dus ik denk dat augustus een goede datum is. Ik denk dat het duidelijk is dat ik Adesanya en Gastelum moet laten vechten en wanneer ze klaar zijn, zal ik een van hen een kans geven tegen mij te vechten voor de titel. “

LEES OOK: Robert Whittaker zegt af voor UFC 234

Voor nu is Whittaker aan het genezen en als hij eenmaal kan trainen, gaat hij terug naar de sportschool en wacht op de winnaar van Gastelum vs Adesanya. Whittaker heeft verklaard dat hij niet denkt dat de twee een kans op de titel, verdienen, maar ze allebei zal verslaan.

Bekijk ook

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page