UFC: Robert Whittaker geeft tijdslijn voor terugkeer Nieuws
Nieuws

UFC: Robert Whittaker geeft tijdslijn voor terugkeer

UFC: Robert Whittaker geeft tijdslijn voor terugkeer
UFC: Robert Whittaker geeft tijdslijn voor terugkeer

Robert Whittaker was gepland om zijn middengewicht titel in Australië te verdedigen tijdens UFC 234. Op de ochtend van het gevecht werd Whittaker echter naar het ziekenhuis vervoerd.

Daar onderging hij een spoedoperatie voor een ingeklapte darm en een hernia. Dat dwong Whittaker van de kaart, evenals Gastelum. In plaats daarvan neemt Gastelum het tegen Israël Adesanya op voor de interim-titel. Van de winnaar wordt verwacht dat hij met Whittaker vecht wanneer hij beter is.

De vraag is nog steeds waar Whittaker zal terugkeren. Tegen ESPN gaf hij een geschatte tijd van terugkeer.

Snel in actie

"Ze zeiden dat ik na ongeveer twee weken weer kan beginnen met lopen en dan ongeveer vier weken later weer wat kan gaan trainen en dan gewoon verder ga," zei Whittaker. "

“. . . Ik heb augustus geschreven in mijn dagboek maar mijn grootste kalender is slechts mijn gezondheid. Ik heb nog nooit zo'n een moeilijke tijdlijn gehad als nu. Het is maar een van die dingen, ik moet beter worden. "

Titel gevecht

"Als ik beter ben train ik, en dan vecht ik naar mijn beste vermogen. Dus ik denk dat augustus een goede datum is. Ik denk dat het duidelijk is dat ik Adesanya en Gastelum moet laten vechten en wanneer ze klaar zijn, zal ik een van hen een kans geven tegen mij te vechten voor de titel. "

LEES OOK: Robert Whittaker zegt af voor UFC 234

Voor nu is Whittaker aan het genezen en als hij eenmaal kan trainen, gaat hij terug naar de sportschool en wacht op de winnaar van Gastelum vs Adesanya. Whittaker heeft verklaard dat hij niet denkt dat de twee een kans op de titel, verdienen, maar ze allebei zal verslaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws