UFC kondigt officieel komst naar Moskou aan Nieuws
Nieuws

UFC kondigt officieel komst naar Moskou aan

UFC kondigt officieel komst naar Moskou aan

UFC kondigt officieel komst naar Moskou aan

Het perfecte moment om UFC FIGHT NIGHT naar Moskou te brengen

"Rusland is een belangrijk onderdeel van de internationale expansiestrategie van UFC", aldus David Shaw, Senior Vice President, UFC International en Content. "De vraag van onze fans om een ​​live evenement naar Rusland te brengen, was overweldigend en met het enorme potentieel dat deze markt voor ons in petto heeft, wisten we dat dit het perfecte moment was om UFC FIGHT NIGHT naar Moskou te brengen." Afgelopen week maakte de Aziatische concurrent van de UFC, ONE Championship nog bekend dat zij de UFC zou verzwelgen, echter met Rusland als nieuw toegevoegde markt door de UFC zal dit niet zo makkelijk zijn.

Andre Gromkovski aangesteld als vice president

Als onderdeel van UFC's toewijding aan de markt, is Andre Gromkovski aangesteld als vice president voor UFC Rusland. Gromkovski brengt expertise met zich mee in de media, verkoop, digitale, marketing en content distributielandschappen, in samenwerking met bedrijven zoals Universal Studios, FOX, Viacom en Paramount Pictures. Gromkovski, met als hoofdzetel Moskou, leidt het regionale strategische plan voor UFC Rusland, werkt samen met het UFC-managementteam in Las Vegas en het EMEA-team in Londen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws