Home / Nieuws / One Championship; wij zullen de UFC opvreten!

One Championship; wij zullen de UFC opvreten!

One Championship heeft verklaard dat het voor de nummer één plek in de vechtsport gaat, in de overtuiging dat het de UFC zal “verzwelgen”. One Championship baas en voorzitter Chatri Sityodtong, een selfmade multi-miljonair, kijkt als voorbeeld naar de NFL, ervan overtuigd dat zijn zeven jaar oude organisatie de status als de grootste sportmediagroep ter wereld zal bereiken.

’s werelds meest waardevolle sport organisatie is de NFL

“Dit is wat er op dit moment gebeurt, ’s werelds meest waardevolle sport organisatie op dit moment is de NFL, het is $ 75 miljard waard,” zei Sityodtong tijdens een persconferentie voor de One Championship Unstoppable Dreams afgelopen vrijdagavond 11 mei.  “Ik geloof oprecht dat het One Championship zal lukken ’s werelds grootste sportmedia-bedrijf te worden.

One Championship; wij zullen de UFC opvreten!

We zullen de NFL overtreffen

De NFL is een sport organisatie voor één land, en hoofdzakelijk Amerika, een land met meer dan 325 miljoen mensen. “Azië, is de thuisbasis van de krijgskunst, heeft 4,4 miljard mensen. Als 4,4 miljard mensen de One Championship app downloaden, denk ik niet dat ik me zorgen hoef te maken. “Ik had het geluk om 10 jaar op Wall Street te werken als hoofdmanager die bedrijven hielp over de hele wereld met investeren, inkopen en verkopen, dus ik heb een goed perspectief in termen van wat er voor nodig is om een ​​bedrijf te laten slagen. “Ik weet niet of het drie jaar, vijf jaar, vijftien jaar zal duren, maar we hebben 4 miljard mensen verenigd achter One Championship. Het is gewoon simpele wiskunde.

Twee miljard dollar aan inkomsten

“Als je één keer per jaar een t-shirt van $ 10 verkoopt aan twee miljard mensen, is dat twee miljard dollar aan inkomsten. “Dat is waarom we zo zeker zijn. Mijn team intern, met als doel, het verslaan van NFL. “Dit gaat krachtig zijn en het zal het woord sportmedia veranderen.” De UFC is zonder twijfel de grootste vecht organisatie ter wereld, met live TV en streaming uitzendingen voor miljarden kijkers. Het heeft een sterke positie in met name Amerika, Brazilië en Australië, terwijl het andere wereldwijde platformen domineert.

Maar de Aziatische markt behoort toe aan One Championship

Volgens Sityodtong die vasthoudt dat zijn organisatie de UFC in de nabije toekomst zal “verzwelgen”. “Zeker UFC is de grootste MMA vechtsport organisatie, maar we zijn de grootste allround vechtsport organisatie … we doen alles. “UFC is een zware concurrent, ze zijn nummer 1 in mixed martial arts, we zijn nummer 1 in de wereld voor alle vechtsporten.” Toen ze zich druk maakten over de legitimiteit van de uitdaging van One Championship voor de UFC, bleef Sityodtong standvastig, onvermurwbaar dat de UFC geen wurggreep op de markt heeft. “Nee, als je naar statistieken van sociale media kijkt, we lopen ver vooruit op UFC in Azië, hebben zelfs een marktaandeel van 90 procent”, zei Sityodtong.

One Championship, is erg sterk in Azië, maar zwak in andere landen

“In feite is er een wereldwijd duopolie opgetreden waar UFC het westelijk halfrond en Australië bestuurt. One Championship, is erg sterk in Azië, maar we zijn zwak in Noord-Amerika, Australië en Brazilië. “Maar we bieden alle vechtsporten en de vechtsportengemeenschap zal zich achter ons scharen … het heeft het al en de cijfers tonen het aan. “Als je naar de tv-waarderingen kijkt, zijn we letterlijk een stuk voor op UFC. Eigenlijk zijn we veelvouden voor op de NBA, dus de formule die we gebruiken resoneert. ”

Uitbreiding naar Australië

Terwijl hij de afgelopen twee jaar een verhuizing naar Australië plant, gelooft Sityodtong dat de droom dichter bij de realiteit komt. “We hebben één persoon in het managementteam die is toegewezen aan Australië, dus we zijn in de beginfase van het organiseren van een evenement daar,” zei Sityodtong. “Ik wil niet meer zeggen dan dat.” Wanneer Europa zal volgen is ook niet bekend.

Bekijk ook

GLORY 60: Harut Grigorian geblesseerd, Vienot vs. Doumbe voor de weltergewicht titel

GLORY 60: Harut Grigorian zegt af, Vienot vs. Doumbe voor de weltergewicht titel

Het nieuws dat Harut Grigorian zijn titel niet zal verdedigen zaterdagavond in Lyon tijdens Glory ...