UFC-kampioen Zhang Weili hoopt vriendschap met rivaal Nieuws
Nieuws

UFC-kampioen Zhang Weili hoopt vriendschap met rivaal

UFC-kampioen Zhang Weili hoopt vriendschap met rivaal

Zhang Weili hoopt vriendschap te kunnen sluiten met Rose Namajunas na hun gevecht op 24 april tijdens UFC 261. De Chinese Zhang hoopt dat de haat in de MMA-kooi blijft na het gevecht de Amerikaanse.

De Chinese die op ongenadige manier de Poolse Joanna Jedrzejczyk versloeg in maart vorig jaar is niet haatdragend. Sterker nog ze hoopt op een hechte vriendschap met haar rivale Namajunas. ,,Door een uitwisseling van stoten groeit de vriendschap", zei Zhang via South China Morning Post. ,,Dus ik hoop dat we misschien vrienden worden na dit gevecht."

Goede vrienden

Zhang die haar tegenstander goed heeft bestudeerd zegt dat alles om respect gaat. ,,Ik leerde Rose in het begin kennen', zei Zhang. ,,Ik heb tijdens haar gevechten aandacht aan haar besteed. Haar eerste werk is erg snel. Haar stoten zijn ook erg nauwkeurig. We zullen beiden het beste geven maar het gaat om wederzijds respect. "

Voor Zhang en Namajunas zal hun gevecht een extra dimensie bevatten. Er zal namelijk publiek aanwezig zijn op het UFC evenement in april. Voor de regerend kampioen Zhang wordt dit haar eerste gevecht na een jaar pauze. Ook Namajunas had maar één gevecht in 2020 en beide vechters zullen het beste van zichzelf geven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws