?| UFC HORROR GEVECHT: Weili Zhang sloopt Joanna Jedrzejczyk Nieuws
Nieuws

?| UFC HORROR GEVECHT: Weili Zhang sloopt Joanna Jedrzejczyk

?| UFC HORROR GEVECHT: Weili Zhang sloopt Joanna Jedrzejczyk
?| UFC HORROR GEVECHT: Weili Zhang sloopt Joanna Jedrzejczyk

Het titelgevecht tussen UFC strogewicht kampioen Weili Zhang en uitdager Joanna Jedrzejczyk mondde uit in een ware sloop partij.

Zowel Zhang als Jedrzejczyk hadden het zwaar in de vijf rondes die het gevecht duurde. Het werd een staand gevecht met enkele takedown pogingen van de Chinese Zhang. Jedrzejczyk die bekend staat om haar kickboks en Muaythai stijl liet dat niet toe.

Jedrzejczyk die onder andere in het verleden veel met K-1 legende Ernesto Hoost trainde liet zien een vechter te zijn waar je niet zomaar omheen komt. Zhang op haar beurt toonde gelijkwaardig te zijn tegen de Poolse.

Frankenstein

In de vierde ronde kwam het tot een echte zware confrontatie en verwonde Zhang de Poolse met een direct rechterstoot op het voorhoofd die op zwelde volgens de commentatoren tot Frankenstein proporties. Toch bleef Jedrzejczyk door knokken.

Met een hoofd dat verdubbeld in leek grootte ging Jedrzejczyk de vijfde ronde in tegen Zhang waar beide vechters tot een flinke uitwisseling van stoten kwamen. Het kwam uiteindelijk aan op de jury via een split decision in het voordeel van Zhang besliste die met de winst haar wereldtitel behoudt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws