BIZAR: UFC-kampioen Khabib ‘saboteert’ eigen persconferentie (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / BIZAR: UFC-kampioen Khabib ‘saboteert’ eigen persconferentie (video)

BIZAR: UFC-kampioen Khabib ‘saboteert’ eigen persconferentie (video)

UFC-kampioen Khabib verliet zijn eigen persconferentie donderdag nog voordat deze begonnen was, waardoor media met lege handen achterbleven.

Daar waar de persconferentie tussen Rico Verhoeven en Badr Hari voor hun rematch op 21 december naar verwachting ook werd gehouden, stond in Moskou de opgetrommelde pers voor een raadsel. Khabib waarvoor een pers moment was geregeld kwam wel opdagen, maar nog voordat iemand een vraag ons stellen was hij alweer verdwenen.

Het vertrek van Khabib leidde tot speculatie over wat de vroege exit van de MMA-ster had veroorzaakt. De persconferentie, die werd verondersteld de eerste openbare verschijning van Khabib te zijn in zijn thuisland na zijn overwinning op Dustin Poirier op UFC 242, welke werd georganiseerd door Gorilla Energy Drink, een van de hoofdsponsors van de lichtgewicht koning en zijn teamgenoten.

Zoek het lekker uit

Veertig minuten na het geplande begin werd aangekondigd dat het werd uitgesteld vanwege technische problemen, toen sommige leden van de media de perskamer verlieten, vingen ze eindelijk een glimp op van de man waarop ze hadden gewacht en zagen hem doodgemoedereerd het pand verlaten.

Khabibs neef, Umar Nurmagomedov en teamlid Tagir Ulanbekov moesten het podium betreden in zijn afwezigheid om vragen te beantwoorden. Waarom Khabib het hazepad koos is niet bekend gemaakt.

Bekijk ook

Video: Publiek knokt er op los bij UFC 262 wedstrijd

Op de tribunes van het Toyota Center braken gevechten uit,

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page